Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Привітання міського голови з Днем податківців України
2024-07-02

Шановні працівники Державної податкової служби України, дорогі ветерани-податківці!

Історія створення податкового відомства бере початок з липня 1990 року, коли на базі відділів державних доходів були створені податкові інспекції. Першим робочим днем був понеділок, 2 липня.

Тепер цей день в Україні щорічно відзначається професійне свято тих, хто служить державі та її народу, забезпечуючи контроль за правильністю обчислення, своєчасністю та повнотою сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів до бюджету.

У непростий час, коли в країні йде війна, ви гідно тримаєте економічний фронт і сумлінно дбаєте, щоб податки сплачувалися своєчасно й у повному обсязі. Цьогоріч ми втретє відзначаємо це свято в жахливих реаліях. Та попри всі виклики непростого сьогодення ви робите усе від вас можливе, щоб належним чином виконувати функціональні обов’язки та захищати інтереси держави у фінансовій площині.  

Особливі слова вдячності ветеранам служби, які її створювали і стояли у витоків історії зародження, становлення і подальшого розвитку. Подяка і платникам, які добропорядно наповнюють бюджети громад, держави, забезпечуючи функціонування усіх сфер життєдіяльності та створюючи умови для соціально-економічного розвитку.

Час показав, що лише в єдності наша сила і спільними зусиллями легше протистояти злу. Усім міцного здоров’я, невичерпної енергії, усіляких життєвих гараздів та мирного неба! Працюємо разом задля Перемоги! Слава Україні!

 

 

З повагою, міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]