Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Природженому медику-довгожителю нехай не згасне слава!
2021-01-18

Свій поважний 90-річний ювілей днями відзначив Мартиненко Іван Никифорович. Людина, досвід та мудрість якої щиро цінують земляки, особливо – колеги-лікарі. Для багатьох медиків Хорольщини він став мудрим порадником та наставником. Хорольській медицині Іван Никифорович присвятив 35 років, 12 із яких був завідувачем поліклініки.

Довелося попрацювати заступником у семи головних лікарів. І навіть на заслуженому відпочинку він не припиняв своєї роботи, прославляючи медицину у творчості – художній та художньо-публіцистичній.

З-під його пера вийшов у 2014 році нарис «На варті людського здоров’я». У книзі він розказав про витоки медичної справи на теренах Хорольщини. Йому вдалося увіковічнити й звеличити своїх колег, від яких переймав досвід та любов до справи. Зокрема розповісти ще про земських лікарів, у першу чергу й про Михайла Полонського, із яким вдалося попрацювати особисто. Також він зумів розповісти про внесок медиків-сучасників, зокрема й тих, для кого ставав наставником уже він сам.

Іван Мартиненко завжди брав активну участь у долі краю. Він і зараз своєю працею втілює мудрість життя – завжди треба бути Людиною, не носити камінь за пазухою та брататися і єднатися.

Він лікував, навчав, вдало підбирав кадри, талановито писав і пише зараз. Тож привітати ювіляра і його родину 18 січня прийшли представники місцевої влади, колишні колеги, члени ветеранських організацій та представники місцевої преси. За активну громадянську позицію, популяризацію та увіковічення історії медицини рідного краю у науково-публіцистичних та художніх творах, вагомий внесок у розвиток медицини Хорольщини та з нагоди 90-річного ювілею від імені міської ради Іванові Никифоровичу оголосили подяку.

Ще раз щиро вітаємо ювіляра. Бажаємо міцного здоров’я та довголіття, миру, добра, злагоди та добробуту, а ще – натхнення та успіхів у подальшій творчій роботі, яка кипить і донині.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]