Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

олександровичу донецької області героя манжоса нарешті манжос миколаївні назавжди через україни полеглого життя додому загибель повертається віддав галині олександру лідії
Повертається сокіл додому: Хорольщина попрощається з Героєм Миколою Манжосом
2024-10-21

Хорольська громада з важким болем і невимовною тугою повідомляє про полеглого у листопаді минулого року Героя – Миколу Олександровича Манжоса, який нарешті повертається «на щиті» додому. Ім’я мужнього і відважного Захисника – солдата, оператора відділення безпілотних літаючих апаратів окремого взводу розвідки 1-ої окремої танкової Сіверської (Гончарівської) бригади назавжди залишиться символом незламності духу та жертовності в боротьбі за свободу України.

Його ім’я назавжди вписане золотими літерами у скрижалі нашої громади поруч із сотнею Захисників – уродженців Хорольського краю. На захист Батьківщини наш земляк став з усвідомленням особистої чоловічої та громадянської відповідальності, через бажання захистити свою родину та народ від серйозних ворожих загроз. 14.09.2022 був призваний по мобілізації 1 відділом Лубенського РТЦК та СП. Захищав територіальну цілісність та суверенітет переважно на Вереміївському (Новопавлівському) напрямку Донецької області, що є однією з найгарячіших ліній зіткнення передових підрозділів протиборчих сторін на фронті. Микола Олександрович віддав своє життя, борючись за рідну землю та за наше мирне майбутнє. Загибель за трагічних обставин сталася 29 листопада 2023 року в районі н.п. Новосілка Волноваського р-ну Донецької області. Майже через 11 місяців службових розслідувань та за результатами ДНК-експертизи підтверджено загибель Героя Миколи Манжоса.

Розділяємо біль непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття: дружині – Манжос Ользі Володимирівні, синам – Дмитру (2005 р.н.) та Максиму (2019 р.н.), мамі – Галині Миколаївні Манжос, тещі – Лідії Миколаївні Старчик, братам – Валентину Олександровичу, Олександру Олександровичу і Євгену Олександровичу Манжосам, сестрі – Любові Олександрівні, рідним, близьким, друзям, однокласникам, колегам та бойовому братерству.

У невтішному горі дружина Ольга чекала повернення тіла коханого чоловіка, який до цього часу вважався безвісти зниклим. Нарешті рідні дочекалися свого Воїна, якого зі всіма військовими почестями й за християнськими канонами поховають на Алеї Слави центрального цвинтаря в м.Хорол. Про точні дату та час прощання на площі поблизу пам’ятника Т.Г.Шевченку та поховання буде повідомлено додатковим оголошенням.

Шануймо подвиг полеглого Героя! Віддамо данину пам’яті Миколі Олександровичу, який віддав своє життя за незалежність України і кожного з нас.

Оголошення
     
Повідомлення про умови продажу

АУКЦІОННОЮ КОМІСІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ УМОВИ ПРОДАЖУ
  нежитлової будівлі, ясла-садка «Незабудка», яка розміщена по вулиці Молодіжна,
  будинок 13 в м.Хорол

     
     
Повідомлення про скликання 60 сесії

29 жовтня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 60 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4. Спільне засідання постійних комісій відбудеться 28 жовтня о 10:00 год., комісії з питань врегулювання земельних відносин – о 14:00 год.

     
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]