Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

завантажити період органів пандемії наслідки covid- злочинності україні стати соціально-правові кримінологічні епідемії корисні практичні можливостей потерпілим наведено громадянам рекомендації пандемі
Поширення пандемії COVID-19 в Україні: соціально-правові та кримінологічні проблеми
2021-11-26

Науково-дослідним інститутом вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса за підтримки Національного фонду досліджень України виконується проєкт «Соціально-правові та кримінологічні наслідки пандемій та шляхи їх усунення в Україні. Всесвітня пандемія гострої респіраторної хвороби COVID-19 та її наслідки стали одними із найсерйозніших викликів людству за останні сімдесят років. 

Тому науковцями НДІ ВПЗ у межах виконання проєкту було розроблено аналітичну довідку з пропозиціями щодо підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів, органів державної влади і місцевого самоврядування у період боротьби з пандеміями та режиму  карантину, а також пам’ятки , в яких наведено практичні рекомендації  громадянам щодо зменшення можливостей  стати потерпілим від кримінальних й адміністративних правопорушень та уникнення  впливу від деяких фонових  для злочинності явищ у період епідемії (пандемії).

Корисні нормативні акти та інформаційні  матеріали:

1) Контакти провоохоронних органів - завантажити

2) Як убезпечити себе від побутового пияцтва та алкоголізму в період пандемії - завантажити

3) Корисні веб-ресурси - завантажити

4) Як не стати жертвами насильницького злочину у період пандемії та епідемії - завантажити

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]