Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ПОРЯДОК У ГРОМАДІ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС!
2024-04-12
  Як показує досвід, ціна ошатності наших населених пунктів зазвичай залежить не від захмарних капіталовкладень, а від усвідомлення того, що порядок у місті, селі, як у власній домівці, залежить від кожного з нас. Не зважаючи на постійні пронизливі звуки повітряної тривоги, у нашій Хорольській громаді все більше свідомих громадян приєднуються до участі у різноманітних заходах з благоустрою населених пунктів, ліквідації несанкціонованих звалищ та очищення водних джерел.
Сьогодні хочемо висловити щирі слова вдячності всім тим людям, які не байдужі до естетичного вигляду громади і на власному ентузіазмі вносять посильний внесок в облаштування чудових квітників біля приміщень підприємств, установ і організацій, прикрашають ганки закладів торгівлі, бізнесу та власних домівок, роблячи охайним вигляд місць загального користування і зон відпочинку.
  Справжніми феями - квітникарками нашого міста називають озеленювачів КП «Комунсервіс» Ольгу Арендаренко, Каріну Ходос та Антоніну Старкіс. Сотні однорічних та багаторічних рослин, які вирощені їхніми дбайливими руками, радують око та створюють позитив у непрості часи воєнного стану. До оформлення клумб жінки підходять креативно, «з душею», створюючи з рослин цілі флористичні ансамблі, щоденно старанно за ними доглядають, щоб наш Хорол був красивим і квітучим.
  Озеленювачі кажуть, що намагаються створювати красу і затишок для всіх жителів і гостей міста, а тому просять цінувати їх працю – не виривати і не нівечити рослини!
  З наближенням Великодніх свят, закликаємо всіх мешканців та гостей громади не залишати сміття після прогулянок у скверах, на вулицях міста і сіл, під час відпочинку на лоні природи та на узбережжі водойм.
  Дякуємо нашим мужнім Захисникам за можливість жити і працювати на рідній землі! Наснаги нам та єдності у добрих справах на благо територіальної громади!
 
А ти сій квіти жовті, сині - різні,
Щоби вони встеляли всі шляхи,
Якими повертатимуться грізні,
найкращі в світі наші вояки!
 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]