Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ПОРЯДОК У ГРОМАДІ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС!
2024-04-12
  Як показує досвід, ціна ошатності наших населених пунктів зазвичай залежить не від захмарних капіталовкладень, а від усвідомлення того, що порядок у місті, селі, як у власній домівці, залежить від кожного з нас. Не зважаючи на постійні пронизливі звуки повітряної тривоги, у нашій Хорольській громаді все більше свідомих громадян приєднуються до участі у різноманітних заходах з благоустрою населених пунктів, ліквідації несанкціонованих звалищ та очищення водних джерел.
Сьогодні хочемо висловити щирі слова вдячності всім тим людям, які не байдужі до естетичного вигляду громади і на власному ентузіазмі вносять посильний внесок в облаштування чудових квітників біля приміщень підприємств, установ і організацій, прикрашають ганки закладів торгівлі, бізнесу та власних домівок, роблячи охайним вигляд місць загального користування і зон відпочинку.
  Справжніми феями - квітникарками нашого міста називають озеленювачів КП «Комунсервіс» Ольгу Арендаренко, Каріну Ходос та Антоніну Старкіс. Сотні однорічних та багаторічних рослин, які вирощені їхніми дбайливими руками, радують око та створюють позитив у непрості часи воєнного стану. До оформлення клумб жінки підходять креативно, «з душею», створюючи з рослин цілі флористичні ансамблі, щоденно старанно за ними доглядають, щоб наш Хорол був красивим і квітучим.
  Озеленювачі кажуть, що намагаються створювати красу і затишок для всіх жителів і гостей міста, а тому просять цінувати їх працю – не виривати і не нівечити рослини!
  З наближенням Великодніх свят, закликаємо всіх мешканців та гостей громади не залишати сміття після прогулянок у скверах, на вулицях міста і сіл, під час відпочинку на лоні природи та на узбережжі водойм.
  Дякуємо нашим мужнім Захисникам за можливість жити і працювати на рідній землі! Наснаги нам та єдності у добрих справах на благо територіальної громади!
 
А ти сій квіти жовті, сині - різні,
Щоби вони встеляли всі шляхи,
Якими повертатимуться грізні,
найкращі в світі наші вояки!
 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]