Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Понад 115 тисяч адміністративних послуг надано податківцями Полтавщини
2023-09-12

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що у  27 Центрах обслуговування платників, які були створені в кожній ДПІ, платникам податків Полтавщини надаються якісні адміністративні та сервісні послуги. 

Відвідувачі Центрів обслуговування платників можуть подати податкову звітність, одержати консультаційні та інформаційні послуги з питань застосування податкового законодавства, практичну допомогу від фахівців щодо використання електронних сервісів від ДПС. Крім того, в Центрах обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві та Кременчуцької ДПІ ще й отримати кваліфіковані електронні підписи.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, протягом січня-серпня 2023 року до Центрів обслуговування платників органів ДПС у Полтавській області звернулося 123 445 платників податків з метою отримання адміністративних послуг. За результатами розгляду таких звернень надано 116 058 адміністративних послуг.

Найбільш популярною адміністративною послугою була і залишається видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – станом на 01.09.2023 – 41605 шт.

Більше інформації ви знайдете на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням:

https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]