Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Полтавщина бере участь у пілотному проєкті з удосконалення системи соціальної роботи
2023-07-10

Полтавщина – одна з шести областей-учасниць проєкту Мінсоцполітики і Програми ООН із відновлення та розбудови миру із удосконалення системи соціальної роботи й послуг у територіальних громадах. Представники Полтавщини на чолі з заступником начальника ОВА Олексієм Брусликом взяли участь у роботі триденного семінару щодо реалізації проєкту ПРООН із посилення інституційної спроможності тергромад щодо надання соціальних послуг населенню.

«Проєктом передбачено проведення аналізу стану організації та надання соціальних послуг у територіальних громадах регіонів-учасників, ідентифікації надавачів і визначення потреб задля цифровізації процесу, – розповів Олексій Бруслик. – У Полтавській області для участі в пілоті відібрані чотири громади: Миргородська, Пирятинська, Котелевська та Опішнянська».

Також участь у проєкті беруть громади Чернівецької, Харківської, Чернігівської, Сумської та Миколаївської областей.

Відкрили захід заступниця Міністра соціальної політики України Уляна Токарєва і програмна координаторка компоненту розвитку місцевого самоврядування та реформи децентралізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру Олена Рудич.

Протягом трьох днів учасники заходу обговорювали підходи до удосконалення системи соціальної роботи, підготовку та впровадження інноваційних рішень для підвищення рівня й різноманітності послуг у громадах, основні барʼєри, що стримують впровадження нових послуг для цільових груп (багатодітні родини, одинаки, сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, особи з інвалідністю, особи старшого (60+, 80+) віку, прийомні сім’ї, ДБСТ, патронатні сім’ї, ВПО, учасники бойових дій, родини загиблих, поранених та полонених).

Детально опрацювали завдання проєкту в контексті перспективи розвитку соціальних послуг у громадах, узгодили план дій та виконання робіт, ознайомились із типами інструментарію та методологією виконання дослідницького компоненту.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]