Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

управління університету громадян головного служби персоналом економіки кар’єри податківців підвищення заходу полтавській податкової участі взаємодії праці рівня надала мереж області
Податківці Полтавщини завітали на «День кар’єри» до Полтавського університету економіки і торгівлі
2023-04-24

У рамках нещодавно укладеного Меморандуму про співпрацю між Державною податковою службою України та Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» 20 квітня команда податківців Полтавщини взяла участь у «Дні кар’єри ЄС», що реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні».

День Кар’єри ЄС - це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Під час урочистого відкриття офлайн частини Дня кар’єри керівник служби управління персоналом Головного управління ДПС у Полтавській області  Володимир Литвиненко вручив ректору Університету голові Громадської Ради при обласному податковому органі професору Олексію Нестулі примірник Меморандуму, висловив вдячність за багаторічну плідну співпрацю та окреслив нові горизонти у взаємовигідному співробітництві, наголосив на актуальності у воєнний час посилення команди податківців випускниками Університету, які будуть працювати під гаслом: «Будуємо державу, за яку варто боротися!».

Фахівець служби управління персоналом податкового органу Юлія Старченко надала вичерпні консультації студентам Університету щодо умов працевлаштування до податкової служби.

За участі першого проректора Університету Наталії Педченко, завідувачів кафедр управління персоналом, економіки праці та економічної теорії Тетяни Костишиної і правознавства Галини Лаврик сторони обговорили подальші кроки взаємодії у галузях освітньої, навчально-просвітницької діяльності, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації працівників органів ДПС, інформаційно-роз’яснювальної роботи з підвищення рівня фінансової і податкової обізнаності громадян, організації навчальної практики, дуальної освіти студентів на базі Головного управління, залучення викладацького складу Університету до підвищення рівня професійної компетентності податківців.

Під час заходу начальник відділу інформаційної взаємодії Головного управління Ганна Третьякова надала учасникам заходу інформаційну підтримку з питань декларування доходів громадян, отриманих у 2022 році, а також друковану продукцію щодо права громадян на податкову знижку.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]