Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Податківці Полтавщини у 2023 році продовжують протидіяти легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом
2023-02-03

За інформацією Головного управління ДПС у Полтавській області протягом січня 2023 року відділом запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом було виявлено 15 повідомлень, про фінансові операції, що можуть бути пов'язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму. 

Виявлення та опрацювання підозрілих фінансових операцій – важливий інструмент, який задіяний в організації роботи щодо виявлення фактів одержання та відмивання злочинних доходів. У січні за результатами проведеного аналізу суб’єктів господарської діяльності на предмет відповідності вимогам законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, складено 3 висновка аналітичних досліджень з ознаками кримінальних правопорушень на загальну суму 137 млн 187,22 тис грн, з яких сума завданих збитків державі – 109 млн 196,4 тис грн та сума встановлених збитків за предикатними злочинами – 27 млн 990,82 тис гривень.

Начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко нагадує платникам, що від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства та своєчасного виконання конституційного обов’язку, залежить фінансова стабільність нашої держави.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]