Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

області полтавській податку фахівці платників кременчуцької податкової платника податківці звітності управління землю начальник зустріч головного заповнення обговорили відображення порядок податкі
Податківці Полтавщини провели семінар для платників ПДВ у Кременчуці
2023-04-20

Фахівці податкової служби області активно сприяють відкритій комунікації з бізнес-спільнотою, зокрема, системно ознайомлюють суб’єктів господарювання із актуальними питаннями та новаціями податкового законодавства. Вчора у стінах Кременчуцької ДПІ відбувся семінар – зустріч для платників податку на додану вартість. 

Зустріч відкрив начальник Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко, який відзначив мету заходу,яка полягала у обговоренні актуальних змін податкового законодавства, що останнім часом вступили в дію, та відповідей на запитання платників.На заході були присутніми начальник Кременчуцької ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області Жанна Кузнєцова та представники бізнесу Полтавщини.

Доповідали фахівці Кременчуцької ДПІ та фахівці ГУ ДПС у Полтавській області. У фокусі зустрічі підняли питання щодо зміни порядку заповнення реквізиту «Призначення  платежу» під час сплати податків і зборів до бюджету; обговорили реєстрацію та зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування     в Єдиному реєстрі податкових накладних та порядок подання таблиці даних платника податків, обговорили правила анулювання свідоцтва платника ПДВ, відображення в останній податковій звітності з ПДВ умовного постачання товарів (робіт, послуг). Акцентували увагу присутніх на необхідності декларування доходів, отриманих у 2022 році.

Окремо податківці розглянули правильність заповнення зведеної звітності Додатку 4 ДФ – виправлення помилок минулих років. Не оминули актуальні питання щодо законних підстав нарахування земельного податку та порядку надання податкової звітності з плати за землю.

Податківці надали роз’яснення щодо обчислення суми податку з об’єкта житлової нерухомості, який перебуває у власності юридичної особи - платника податку та порядок відображення кодів Кодифікатора (КАТОТТГ) у деклараціях  з екологічного податку та плати за землю.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області відкриті до спілкування з представниками бізнесу, як шляхом дистанційної взаємодії, так і під час проведення робочих зустрічей.

 

  Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]