Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

управління використання розрахункових реєстратора полтавській проведення перевірки області товарів операцій відносин трудових оформлення праці інтернет через мережу розрахунків встановлено
Податківці Полтавщини продовжують відстежувати законність здійснення торгівлі через мережу Інтернет
2023-11-02

Працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області продовжуються заходи з виявлення порушень при продажу товарів через мережу Інтернет. У ході проведення фактичної перевірки об’єкту торгівлі в  м. Кременчук встановлено, що суб’єкт господарювання здійснював реалізацію товарів (живих квітів та квіткових композицій) за готівкові кошти без використання реєстратора розрахункових операцій та/або програмного реєстратора розрахункових операцій.

Замовлення товарів споживачами здійснювалось також  із використанням соціальної мережі «Instagram». Крім того, під час перевірки встановлено факт використання праці найманої особи без належного оформлення трудових відносин.
  До суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції згідно з чинним законодавством. За порушення порядку проведення розрахунків складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлено на розгляд до суду.
  Матеріали перевірки передані до Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці для вжиття відповідних заходів за фактом використання праці найманого працівника без належного оформлення трудових відносин.
  Головне управління ДПС у Полтавській області вкотре наголошує, що     у разі проведення готівкових розрахунків за продані товари, надані послуги,     у тому числі, через мережу Інтернет, використання реєстратора розрахункових операцій є обов’язковим.       
  Підкреслюємо, що офіційне оформлення трудових відносин для бізнесу – це позитивний імідж та репутація, для найманого працівника – гарантія соціальної захищеності, а для держави – запорука економічного розвитку.

                                                      

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]