Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Плеяда талановитих зірок Хорольщини на фестивалі «Зорепади Чумацького шляху»
2023-08-20

19 серпня 2023 року в мальовничому с.Березняки  Покровськогобагачанського старостату, на лоні природи в урочищі річки Грибиха, відбувся ІІ молодіжний благодійний фестиваль «Зорепади Чумацького шляху». Культурно-масовий захід приурочено до свята любителів цілющого продукту бджільництва «Смугасті чарівниці».

Медовий фестиваль прикрасив яскравий виступ уродженця Березняківського краю – Заслуженого артиста України Олексія Похвали, а також феєричні співочі, танцювальні і музичні номери понад 20 різних художніх колективів, безпосередньо і талантів старостату. Зібрану цьогоріч на власних пасіках солодку продукцію продемонстрували досвідчені пасічники Хорольщини. Плоди їх праці в щедрих медоносах і в теплих бурштинових переливах гості свята могли скуштувати та придбати за привабливою ціновою пропозицією.
  За активну участь та популяризацію народної культури і мистецтва учасникам святкового дійства було вручено подяки, кубки та символічні подарунки.
  Спонсорами благодійного заходу були: міський голова Сергій Волошин, депутат Полтавської обласної ради VIII скликання Фахраддін Мухтаров та голова правління СВК «Перемога» Анатолій Пасюта.
  У ході проведення молодіжного фестивалю конкурсне журі, у складі Заслужених працівників культури України: Анатолія Крутька, Анатолія Демента та директора Хорольського базового будинку культури Володимира Олійника, оцінювало танцювальні та вокальні номери. Кращих виконавців було нагороджено дипломами І та ІІ ступеня, а гран-прі і трьох переможців «Зорепади Чумацького шляху» – золотими кубками. Гран-прі цього року здобули таланти Новоаврамівського старостату, де директор СБК Олександр Ганзенко зростає ціле покоління плеяди висхідних зірок.
  Головна мета фестивалю – допомогти військовим ЗСУ здобути перемогу над окупантами. Тож протягом заходу проводився збір доброчинних пожертв у формі благодійної лотереї. Головний приз від одного із меценатів заходу Анатолія Пасюти був баранчик. Кожен учасник лотереї міг випробувати свою удачу, адже кількість призів була різноманітною і налічувала понад 200 найменувань.
  Для наших захисників на благодійному заході вдалось зібрати 15 500 гривень. Висловлюємо подяку організаторам, спонсорам, гостям та учасникам свята, які зробили добру справу для української армії. Не дамо ворогу під страхом війни знищити нашу самобутню культуру і традиції.

Дякуємо мужнім воїнам, які тримають мирне небо над нами!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ, Крістіна СУХОРУК

Фото: Крістіна СУХОРУК

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]