Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Пів віку добросусідства: 50 років історії багатоквартирного будинку
2024-08-16

Цього року багатоквартирному житловому будинку по вулиці Незалежності 27 в м.Хорол виповнюється 50 років. Це важлива подія для мешканців міста, які довгий час прожили поруч, разом розділяли радість і смуток, святкували важливі події, зустрічали новонароджених жильців і проводжали у засвіти дорогих сусідів. Це ціла піввікова історія формування культури добросусідських відносин, яка не втрачає своєї значущості, особливо в непрості для всієї країни часи.

З нагоди ювілейної річниці мешканці ОСББ «КСМБ», яким управляє Оксана Кравченко, влаштували святкування в широкому родинному колі. На свято запросили міського голову Сергія Волошина, керуючу справами (секретаря) виконавчого комітету Галину Козлову, депутата міської ради Валентину Керекелицю та голову правління АОСББ «Ініціатива», депутата Лубенської районної ради Руслана Левіна.

Згадали хвилиною мовчання всіх полеглих Героїв сучасності, завдяки яким життя в тилу продовжується у звичному руслі. Очільник громади вручив старожилам будинку Подяки та коровай, як символ достатку, миру й продовження людського роду. Упродовж 13 років він був першим головою правління ОСББ «КСМБ», тож усіх присутніх на святковому заході знав особисто. Було про що поспілкуватись і з ким поринути у спільні приємні спогади. Міський голова подякував тим мешканцям, які прожили в будинку всі ці 50 років і вклали свою частку в розвиток і підтримку будинку, створювали комфорт і затишок в оселях, доглядали за прибудинковою територією, облаштовували дитячі ігрові майданчики, вирішували питання модернізації та енергозбереження будівлі. Оксана Кравченко на знак вдячності за всебічну підтримку вручила подяку міському голові та активістам будинку, які зробили найбільший вклад у його покращення.

На святковому заході мешканці та гості поділилися добрими спогадами, обговорили плани на майбутнє. В атмосфері душевної теплоти і домашнього затишку провели час разом. Нехай ці 50 років будуть лише початком довгої і щасливої історії ОСББ «КСМБ» під мирним небом України, а в усіх родинах і оселях панує злагода, любов і добробут.

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]