Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Пишаємося славним бойовим подвигом нашого земляка-військовослужбовця Григорія Ярошенка
2023-03-03

Сьогодні, 3 березня, Президент України Володимир Зеленський відвідав у військовому госпіталі міста Львова поранених українських військових. Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України вручив нагороди за особливі бойові заслуги і відвагу при захисті Вітчизни від російських окупантів. Серед поранених були захисники, які воювали, зокрема, на Бахмутському напрямку. Орден "За мужність" ІІІ ступеня отримав і наш земляк, уродженець Покровськобагачанського старостату – Григорій Анатолійович Ярошенко.

Високу державну нагороду наш воїн отримав за особливу мужність і героїзм при виконанні військового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя. При стриманні атак противника захисник, на жаль, втратив праву ногу.
Володимир Олександрович подякував пораненим бійцям за службу, за героїчний захист нашої Батьківщини. Наша громада на чолі з міським головою Сергієм Михайловичем Волошиним також вітає нашого земляка і бажає якнайшвидшого одужання і миру на нашій вистражданій, але благословенній Богом землі!
 
 
Автор: Ірина ГРИГОРАШ
 
 
Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]