Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Підтримка ЗСУ – це не патріотична позиція, а громадянський обов’язок кожного з нас!
2024-05-03

Українська армія мужньо тримає військові позиції на рубежах оборони, даючи гідну відсіч російським окупантам. А ми тим часом у тилу продовжуємо їм допомагати у священній місії із захисту Вітчизни та звільненню українських земель. Не зупиняємося підтримувати ЗСУ і продовжуємо започатковану ініціативу щодо придбання нашим Захисникам FPV-дронів.

У страсну (стражденну) п’ятницю, 3 травня 2024 року, передали чергову бойову «пташку» для виконання бойових завдань представнику 67-ої окремої мотопіхотної бригади – сержанту з матеріально-технічного забезпечення батареї управління та артилерійської розвідки. У складі цієї бригади служив легендарний Герой України Дмитрощ Іваанович Коцюба́йло —відомий український доброволець, лейтенант, командир батальйону «Вовки Да Вінчі».

Віримо і сподіваємося, що за всі причинені українському народу страждання противник понесе справедливе покарання. Цей та попередні безпілотники придбані за кошти колективу Хорольської міської ради, її структурних підрозділів та виконавчих органів, а також за благодійні пожертви мешканців громади під час проведення культурно-масових заходів.

Усвідомлюючи важливість використання сучасних технологій в оборонній сфері, продовжуємо допомагати нашим захисникам! Віримо в силу і стійкість наших Воїнів, славимо ЗСУ, молимося за Перемогу!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]