Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Підтримка постраждалих осіб від домашнього насильства
2024-08-09

Громадські організації області запрошують долучитись до інформаційного банку NGO з підтримки постраждалих осіб

У питаннях запобігання та протидії домашньому насильству, а також підтримки постраждалих осіб ефективна міжвідомча взаємодія відіграє чи не найважливішу роль.

Безперечно активність громадських та благодійних організацій в Полтавській області щодо надання соціальних послуг та всебічної підтримки особам постраждалим від домашнього та гендернозумовленого насильства дозволяє оперативно, а головне ефективно закрити низку важливих кейсів по роботі з населенням.

Від так в області функціонує Міжвідомча координаційна рада з гендерних питань, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми та проблем сім’ї при облдержадміністрації, яка забезпечує співпрацю на між владою, місцевим самоврядуванням, правоохоронними органами та громадськими організаціями-стейкхолдерами.

У поточному році утворено неформальне об’єднання представників експертного середовища «Коаліція 1325 Полтавщина», метою діяльності якої також охоплює питання запобігання насильству за ознакою статі та гендерно зумовленому насильству (в тому числі СНПК). Про Коаліцію детально можна дізнатись з порталу ОВА https://poda.gov.ua/attachments/172405 та в мережі Facebook https://www.facebook.com/1325poltavaregion

Під координацією Фонду ООН в галузі народонаселення забезпечується взаємодія членів Саб-кластер з питань гендерно зумовленого насильства по Полтавській області.

З метою посилення інформування населення щодо можливості отримання додаткової підтримки від громадських організацій, Департаментом соціального захисту населення Полтавської ОВА розпочато формування інформаційного банку громадських організацій області, які надають підтримку від ДН та ГЗН.

Заходи проводяться на виконання протоколу міжвідомчої робочої групи з питань протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із домашнім насильством.

Якщо Ваша громадська, благодійна організація надає підтримку особам постраждалим від ДН та ГЗН в Полтавській області або є виконавцем проєкту з надання такої підтримки через функціонування відповідних центрів, хабів, онлайн платформ – запрошуємо подати свої дані для включення до інформаційного банку.
  Анкетування проводиться до 01.09.2024 за посиланням:

https://forms.gle/newvdqFFf3Ktg993A

У подальшому інформація буде використовуватись територіальними громадами та іншими органами при першому контакті та роботі з особами, які постраждали від ДН та ГЗН з метою надання широкого спектру для вибору джерел та способів підтримки. 
 
   

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]