Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської виконавчого відділу нашим гривень соціального разом комітету автомобілі мовчання хвилиною загальнонаціональною близько військові інтелект» хорольщини громаді вдячність півмільйона
Підтримка наших військових – це пріоритетне завдання!
2023-12-22

Сьогодні 22 грудня, міський голова Сергій Волошин разом із колективом виконавчого комітету Хорольської міської ради передав землякам військовослужбовцям ключі від двох автомобілів, які   вирушать  виконувати свої завдання на передові лінї вогню Лиманьського та Кліщіївського напрямку Донецької області.

Два  автомобіля, загальною сумою  200 тисяч гривень, було  куплено за кошти працівників виконавчого комітету, територіального центру соціального обслуговування, відділу соціального захисту населення, відділу культури туризму та охорони культурної спадщини  та фінансового управління. Загалом з початку повномасштабного вторгнення працівники апарату міської ради перерахували  БФ «Інтелект» близько півмільйона гривень, з яких спільними зусиллями придбавалися автомобілі для фронту.

Символічно о 9 годині вшанували пам’ять загиблих Героїв військовослужбовців загальнонаціональною хвилиною мовчання.

Військові висловили вдячність громаді Хорольщини за допомогу і підтримку та вручили міському голові прапор  шістдесят шостої окремої  механізованої бригади. Ми вдячні  нашим військовим за їх самовідданість та готовність захищати нашу Батьківщину. Нехай ці автомобілі стануть в нагоді нашим захисникам у боротьбі з ворогом.

Разом до перемоги! Слава Україні!

 

Автор: Крістіна СУХОРУК

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]