Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Переваги ID-паспорта у сучасному суспільстві
2024-05-06

ID-картка за кількістю переваг не лише перевищує всі попередні зразки паспортів, що діяли на території України, а й чимало сучасних представницьких документів інших країн. Особливість паспорта в тому, що електронний документ поєднує в собі сучасний дизайн та високий рівень захисту від підроблення.

І внутрішній (ID-картка), і закордонний паспорти мають електронний чіп із біометричними даними власника документа (відцифрований підпис особи, відцифрований образ обличчя особи, відцифровані відбитків пальців). Такі паспорти неможливо підробити, оскільки вони надійно захищені, а отже персональними даними власника ніхто у шахрайських цілях не скористається.

Індивідуальний податковий номер громадянина не лише присвоюється автоматично під час оформлення першого паспорта, а й наноситься безпосередньо на саму картку.

У громадян України є можливість отримання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на чіп ID-карти, що відкриває доступ до різноманітних електронних сервісів державних органів, адміністративних і банківських послуг тощо.

До речі, документ можна використовувати для виїзду до Туреччини та Грузії без наявного закордонного паспорта.

Принагідно нагадуємо, що оформити ID-картку можна НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації, звернувшись до будь-якого підрозділу міграційної служби.

Додаткова інформація про необхідні документи, вартість послуги, перелік та графік роботи підрозділів є на офіційному сайті ДМС України https://dmsu.gov.ua/

Оформлюйте та користуйтеся перевагами ID – паспорта!  

 

УДМС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]