Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Переможниця фотоконкурсу 2020
2020-06-02

У другій половині дня, 2 червня 2020 року, до Хорольської міської ради завітала переможниця фотоконкурсу "Хорол – місто щасливих дітей!" Владислава Потерайло разом зі своєю мамою Іриною. Цей конкурс було присвячено до Дня захисту дітей, який в усьому світі відзначався 1 червня. Фотознімок Владислави у колоритному національному костюмі на фоні найвищої географічної точки міста – "Красної гірки", що на Заяр'ї, зібрав найбільше вподобань.

Інтерактивне голосування проходило лише одну добу з моменту оприлюднення фото конкурсантів на сторінці міського голови Сергія Волошина в соціальній мережі Facebook. Усього на адресу міської ради надійшли заявки на участь у фотоконкурсі від 37-ми учасників. Більше 800 голосів і чимало коментарів з проявом симпатії до симпатичної україночки отримала від користувачів соцмережі восьмирічна Владислава Потерайло.

Привітати абсолютну переможницю фотоконкурсу і вручити грошовий подарунок міський голова Сергій Волошин доручив своїм колегам – секретарю міської ради Валентині Керекелиці та керуючій справами (секретарю) міської ради Марині Тарабан.

Нехай світлина, зроблена на добру згадку, не просто нагадує нашій хорольській фотомоделі про перемогу, а й надихає на нові творчі звершення!

Усім учасникам щиро дякуємо за активну участь, яка переконливо доводить любов підростаючого покоління до міста та рідного краю. Упевнено слідуйте назустріч своїм досягненням, прагненням і мріям, будьте старанними, натхненними, ніколи не зупиняйтеся і продовжуйте підкорювати нові переможні вершини. Нехай усім Вам щастить у житті!

 
Автор: Ірина ГРИГОРАШ
Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]