Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

документів харківській центру полтавській областях захисту сервісного сумській водія посвідчення свідоцтва реєстрацію головного ірина пархоменко документи оновлені центрі сервісному
Оновлені бланки посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів
2024-08-06

З початку серпня цього року сервісні центри МВС почали видавати оновлені бланки посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Як зазначають у регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській, та Сумській областях, документи нового зразка мають додаткові елементи захисту. Такий посилений захист суттєво знизить ризики підробки документів.

На захисному покритті бланків до голографічного зображення емблеми МВС додається спеціальне маркування, що складається з трьох літер і шести цифр.

«Громадяни, які отримують нові посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію, матимуть більш надійний документ, який легше перевіряти та важче підробити. Для тих, хто вже має старі документи, процедура оновлення не є обов’язковою, але варто звернути увагу на можливість заміни старого бланка на новий у разі потреби», – пояснила Ірина Пархоменко, заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській, та Сумській областях.

Також Ірина Пархоменко зазначила, що оновлений формат документів передбачає ще один елемент захисту – QR-код. Він містить посилання на онлайн-сервіс Головного сервісного центру МВС для перевірки автентичності своїх документів.

У регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Харківській, Полтавській, та Сумській областях впевнені, що нова система захисту допоможе мінімізувати випадки шахрайства та підвищити рівень довіри до документів, що є критично важливим для безпеки дорожнього руху та забезпечення законності.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Оголошення
     
Повідомлення про засідання виконавчого комітету

20 серпня 2024 року о 14:00 год. відбудеться тринадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

Дерева паливні з твердих порід

Код ДК 021:2015 - 03410000-7 – Деревина

     
     
Повідомлення про засідання молодіжної ради

31 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться друге чергове засідання молодіжної ради при  Хорольської міській раді за адресою: м.Хорол,вул. Небесної Сотні, 33.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]