Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Онлайн зустріч для покращення місцевого бізнес-клімату
2024-01-22

Шановні колеги, ми раді запросити вас до участі у засіданні Міжміської робочої групи з покращення місцевого бізнес-клімату, яке впроваджується ГО "Електронна Республіка" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". Дата: 25 січня (четвер). Час: 14:00 (тривалість 1 година). Платформа: ZOOM. Тема зустрічі: «Підсумки роботи Платформи Міжміської робочої групи за три роки та важливість розвитку цифрової безбар'єрності».

Спікери заходу:

1. Арсеній Положій, радник з питань регіональної конкурентоспроможності Програми USAID КЕУ.

2. Алла Погонець, експертка з місцевого самоврядування.

3. Євгенія Поремчук, експертка з відкритих даних та цифрової трансформації державних послуг.

4. Дмитро Попов, консультант із питань цифрової доступності Програми розвитку ООН  в Україні, директор ТОВ «Лабораторія цифрової доступності».

У програмі:

- Підсумки роботи проєкту за три роки: платформа Міжміської робочої групи, Дорожні карти, кращі практики та розбудова антикорупційної складової в громадах.

- Нормативно-правове регулювання цифрової безбар’єрності в Україні.

- Як протестувати ваш сайт на безбар'єрність та як створювати контент, щоб він був доступний для незрячих осіб, осіб з частковою втратою зору, осіб з порушеннями слуху, моторики чи когнітивними порушеннями.

- Що таке семантична розмітка і чому вона важлива.

- Як зробити відео- і аудіоматеріали безбар'єрними.

Щоб отримати посилання на зустріч, підтвердіть свою участь написавши у відповідь на цей лист або на електронну адресу [email protected] і ми надішлемо вам посилання на zoom-кімнату.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]