Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

дітей хорольської захисту міської наших життя організовано відділом діток вручено стріт-арт мистецтва ірина воєнного закладів солодощі святкове нашим хорольського обласної
Нашим дітям – мирне небо!
2023-06-01

У середмісті Хорола відбулося святкове дійство, присвячене нашим найменшим і найдорожчим мешканцям громади до Міжнародного дня захисту дітей «Світ дитинства чарівний». Життя наших діток опинилося перед загрозою, спричиненою збройною агресією росії. Найжахливіше, коли через кривавий терор кремлівського диктатора страждає золотий генофонд нації – українські діти.

Як би не було тяжко в період воєнного стану, але ми не повинні позбавляти малечу відчуття радості. Життя триває, тож нам, дорослим,  потрібно дарувати дітям побільше щасливих моментів, оберігати їх, дбати про психо-емоційний баланс, боротися із їх тривожним станом, стресами й посіяними ворогом страхами. Це свято призначене не лише для відзначення Дня захисту дітей, а передусім для підкреслення важливості захисту, добробуту та безпеки дітей у час воєнного лихоліття.

1 червня 2023 року на центральній площі міста для наших маленьких зірочок організовано й проведено святковий захід за ініціативи та фінансової підтримки Хорольського міського голови Сергія Волошина та депутатів Полтавської обласної ради VIII скликання Фахраддіна Мухтарова і Олега Баканова. З головної сцени пролунала вітальна промова секретаря міської ради Юлії Бойко, після якої розгорнулося цікаве святкове дійство.

Дітлахи, дорослі та гості святкування поринули у дивовижний, емоційно насичений,  яскравий простір співочого, вокально-хорового, інструментального, музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва стріт-арт.

Відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини спільно з відділом освіти, молоді та спорту організовано насичену концертно-розважальну програму, яка включала пісні, танці, розваги, конкурси, вікторини, естафети, змагання на ерудованість, спритність і кмітливість. Для розважально-ігрового шоу задіяно аніматорів, які подарували дітлахам море позитивних емоцій і намалювали на їх обличчях щирі посмішки. Заворожувало виконання маленькими талановитими солістами пісень патріотичного змісту, які надихають та додають віри в закінчення війни, відновлення миру, перемогу і щасливе життя для наших дітей і нових генерацій великого і незламного українського народу.

Найцікавішими радісними митями для малечі Хорольщини стало вручення подарунків, які залюбки підготували для них меценати святкового заходу: міський голова Сергій Волошин, депутати обласної ради Фахраддін Мухтаров і Олег Баканов, приватні підприємці Ірина Верхогляд, Вікторія Пасічник, Нарек Аванесян, Руслан Гавриленко та Благодійний фонд «Українська команда».

Представникам дошкільних навчальних закладів «Веселка» та «Яблунька», Хорольської публічної бібліотеки для дітей  та Хорольської мистецької (музичної) школи вручено для вихованців талончики на батути, солодощі та морозиво.

Організаторам конкурсу малюнка на асфальті, як вуличного мистецтва стріт-арт в яскраво вираженому урбаністичному стилі, для 13 команд із 13-ти загальноосвітніх закладів Хорольської міської ради вручено набори для малювання. Вихованцям Хорольського центру дитячої та юнацької творчості дістались в подарунок солодощі та дощовики.

Не забули про тих дітей, святковий настрій яких затьмарила війна й навічно відібрала найдорожче – татусів-Героїв… Для 38-ми діток загиблих військовослужбовців Хорольської міської територіальної громади підготовлено символічні подарунки.

Дорогі наші діти! Ви ті, хто буде творить майбутнє у вільній, заможній, процвітаючій Україні! Наша воля нині дістається захисникам і захисницям Батьківщини надто дорогою ціною. Ця боротьба не буде марною, якщо найменше покоління українців триматиме і пронесе у своїх сердечках крізь весь життєвий шлях любов і шану до батьків, свого коріння та України-неньки. Нехай усі ваші добрі помисли, задуми і справи дістануться до небес і зійдуть благословенним здійсненням. Віримо, що світло поборе темряву, добро переможе зло, а для всіх нас настане світлий ранок, коли ми прокинемося і почуємо найбажанішу новину про мир!    

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]