Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

НАС БОРЯТЬ, А МИ НЕЗБОРИМІ!
2023-02-16

Наша згуртованість і активність для відсічі ворогу наразі є вирішальною. 358 днів героїчного протистояння ворогу показали всьому світу міць і незламність українського народу, його неймовірні бойовий дух і сталевий гарт. Підтримка кожного з нас військових Збройних сил України, зміцнення оборони має особливу вагу. Ми досягли важливого розуміння, що за своє ми повинні боротися власними силами і допомагати українській армії усім, чим тільки можемо.

16 лютого від Хорольської громади на передові позиції східного фронту України передано нашим воїнам-захисникам черговий транспортний засіб. За сприянням міського голови Сергія Волошина та депутата міської ради Миколи Копайгори за рахунок коштів благодійного фонду «Інтелект» придбано мікроавтобус для військової частини, у якій служать наші земляки. «Залізного коня» передано військовослужбовцям 81 окремої аеромобільної бригади – військового зєднання у складі Десантно-штурмових військ. Його використовуватимуть наші захисники за цільовим призначенням – для виконання оперативно-бойових завдань та перевезення поранених до стабілізаційних пунктів військових медиків.

Нагадаємо, що це вже 28 автомобіль для українських воїнів, із яких 3 власні автівки передано від родин Хорольщини, а 6 – від українців, які мешкають в Америці, Канаді та Великій Британії.

Ключі від 28-го автомобіля передали в руки нашому земляку-військовослужбовцю, молодшому сержанту, бойовому медику Олександру Павлику. Він прибув на Малу батьківщину у службове відрядження разом із командиров взводу, солдатом Романом Сможаником, який родом із м.Хуст Закарпатської області. Біда об’єднала усіх нас воєдино із заходу й до сходу, бо успіх у цій священній війні за Батьківщину залежить від нашої єдності.

Ми не хочемо, щоб українські діти стали поколінням війни. Ми хочемо мирного життя для нинішніх поколінь і майбутніх нащадків великого українського народу! Разом до Перемоги!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]