Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

НАС БОРЯТЬ, А МИ НЕЗБОРИМІ!
2023-02-16

Наша згуртованість і активність для відсічі ворогу наразі є вирішальною. 358 днів героїчного протистояння ворогу показали всьому світу міць і незламність українського народу, його неймовірні бойовий дух і сталевий гарт. Підтримка кожного з нас військових Збройних сил України, зміцнення оборони має особливу вагу. Ми досягли важливого розуміння, що за своє ми повинні боротися власними силами і допомагати українській армії усім, чим тільки можемо.

16 лютого від Хорольської громади на передові позиції східного фронту України передано нашим воїнам-захисникам черговий транспортний засіб. За сприянням міського голови Сергія Волошина та депутата міської ради Миколи Копайгори за рахунок коштів благодійного фонду «Інтелект» придбано мікроавтобус для військової частини, у якій служать наші земляки. «Залізного коня» передано військовослужбовцям 81 окремої аеромобільної бригади – військового зєднання у складі Десантно-штурмових військ. Його використовуватимуть наші захисники за цільовим призначенням – для виконання оперативно-бойових завдань та перевезення поранених до стабілізаційних пунктів військових медиків.

Нагадаємо, що це вже 28 автомобіль для українських воїнів, із яких 3 власні автівки передано від родин Хорольщини, а 6 – від українців, які мешкають в Америці, Канаді та Великій Британії.

Ключі від 28-го автомобіля передали в руки нашому земляку-військовослужбовцю, молодшому сержанту, бойовому медику Олександру Павлику. Він прибув на Малу батьківщину у службове відрядження разом із командиров взводу, солдатом Романом Сможаником, який родом із м.Хуст Закарпатської області. Біда об’єднала усіх нас воєдино із заходу й до сходу, бо успіх у цій священній війні за Батьківщину залежить від нашої єдності.

Ми не хочемо, щоб українські діти стали поколінням війни. Ми хочемо мирного життя для нинішніх поколінь і майбутніх нащадків великого українського народу! Разом до Перемоги!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]