Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нагорода знайшла свого Героя!
2023-05-31

Кавалером ордена «За мужність» ІІІ ступеня став наш земляк із Хорольщини Юрій Анатолійович Іщенко

31 травня 2023 року, перед початком пленарного засідання 43-ої сесії Хорольської міської ради VIII скликання, у залі засідань відбулося урочисте вручення почесної державної нагороди України – ордена «За мужність» ІІІ ступеня Юрію Іщенку.

Указом Президента України від 28 вересня 2022 року №674 нашого земляка-військовослужбовця, мешканця Староаврамівського старостату Юрія Іщенка відзначено високою нагородою за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також вірність військовій присязі.

Начальник першого відділу Лубенського РТЦК та СП Олександр Голубицький вручив нагрудний хрест із нікелевого срібла та посвідчення до нього особисто в руки новітньому Герою України – старшому сержанту 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, формування механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних Сил України у складі оперативного командування «Південь».

Юрій Анатолійович брав участь в бойових діях на східних рубежах країни в зоні АТО/ООС із 2014 року. Під час повномасшабної війни проявив найкращі риси справжнього Воїна – сміливість і самопожертву, готовність прийти на допомогу бойовим побратимам і боротися в кривавих збройних сутичках із оскаженілим ворогом. 

Міський голова Сергій Волошин, начальник місцевого РТЦК та СП, депутати міської ради та всі присутні в залі привітали кавалера ордена «За мужність» бурхливими оплесками та висловили щиру вдячність за самовідданість, звитягу й захист України та її народу.  

Хорольська громада пишається своїми земляками, які героїчно боронять Україну і дають гідну відсіч агресору. Вдячні усім полеглим і живим Захисникам, завдяки яким наші очі не бачать жахіть війни. Доземний Вам уклін і безмежна шана за мужність, відвагу та за кожен новий день!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]