Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нагорода знайшла свого Героя!
2023-05-31

Кавалером ордена «За мужність» ІІІ ступеня став наш земляк із Хорольщини Юрій Анатолійович Іщенко

31 травня 2023 року, перед початком пленарного засідання 43-ої сесії Хорольської міської ради VIII скликання, у залі засідань відбулося урочисте вручення почесної державної нагороди України – ордена «За мужність» ІІІ ступеня Юрію Іщенку.

Указом Президента України від 28 вересня 2022 року №674 нашого земляка-військовослужбовця, мешканця Староаврамівського старостату Юрія Іщенка відзначено високою нагородою за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також вірність військовій присязі.

Начальник першого відділу Лубенського РТЦК та СП Олександр Голубицький вручив нагрудний хрест із нікелевого срібла та посвідчення до нього особисто в руки новітньому Герою України – старшому сержанту 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, формування механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних Сил України у складі оперативного командування «Південь».

Юрій Анатолійович брав участь в бойових діях на східних рубежах країни в зоні АТО/ООС із 2014 року. Під час повномасшабної війни проявив найкращі риси справжнього Воїна – сміливість і самопожертву, готовність прийти на допомогу бойовим побратимам і боротися в кривавих збройних сутичках із оскаженілим ворогом. 

Міський голова Сергій Волошин, начальник місцевого РТЦК та СП, депутати міської ради та всі присутні в залі привітали кавалера ордена «За мужність» бурхливими оплесками та висловили щиру вдячність за самовідданість, звитягу й захист України та її народу.  

Хорольська громада пишається своїми земляками, які героїчно боронять Україну і дають гідну відсіч агресору. Вдячні усім полеглим і живим Захисникам, завдяки яким наші очі не бачать жахіть війни. Доземний Вам уклін і безмежна шана за мужність, відвагу та за кожен новий день!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]