Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

На крилах Віри
2016-10-21

  В четвер, 20 жовтня 2016 року, в Хорольському районному будинку культури відбувся  міжрайонний соціальний фестиваль для людей з обмеженими фізичними можливостями «На крилах Віри». Фінансове забезпечення для реалізації проведення цього масового заходу покладено на Хорольську райдержадміністрацію, Хорольську міську раду та інших меценатів, організацію – на  голову Хорольської районної організації інвалідів СОІУ (Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України») Тетяну Візнер.

Учасників фестивалю нагороджено грамотами та дипломами міського голови І, ІІ і ІІІ ступенів за високу виконавську майстерність та значний внесок у розвиток аматорського мистецтва в номінаціях: народна пісня, естрадна пісня, художнє читання (авторський вірш, юмор) і хореографія. Оголошено вісім подяк учасникам фестивалю за високу творчу майстерність. Міський голова Сергій Волошин делегував свої повноваження заступнику Яні Карманській, яка привітала учасників святкового дійства та вручила кожному з присутніх подарункові набори.

Сподіваємось, що це свято залишить теплі спогади для людей з обмеженими можливостями, морально підбадьорить їхній дух, дасть можливість відчути себе повноцінними, значимими і потрібними для суспільства громадянами. Ми не повинні бути байдужими до тих людей, яких спіткала нелегка доля, які опинилися в складній життєвій ситуації і є найбільш незахищеною категорією населення. Наш громадський обов’язок по відношенню до інвалідів – бути милосердними, великодушними, допомагати їм інтегруватись в сучасне суспільство, адаптуватись до динамічних змін сучасності, самореалізуватись і духовно зростати.

Люди з обмеженими фізичними можливостями мають необмежену виняткову силу волі, терпіння, мужність, непохитну віру в життя, достойно долаючи нелегкі випробування долі. Тому, хочеться побажати, щоб в очах людей-інвалідів ніколи не згасали іскорки надії, щоб не згасав в душі вогонь добра і любові, доброго здоров’я, добробуту, щасливих довгих літ життя, родинного затишку, тепла, миру, злагоди, мудрості і витримки в подоланні всіх життєвих ситуацій.

 

  З повагою, міський голова Сергій Волошин

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]