Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Місто люди прикрашають
2019-09-25

Хорол – містечко особливе і основною його цінністю є люди. Він славиться людьми – талановитими, здібними, щирими, доброзичливими, дбайливими, щедрими, гостинними і працьовитими. Своїми добрими справами хорольці примножують матеріальні блага, культурні й духовні надбання, накопичують по крупинці цінну спадщину для наступних поколінь, створюють передумови для подальшого будівництва заможного, комфортного, з розвиненою інфраструктурою міста в майбутньому.

Хорольська міська рада, як орган місцевого самоврядування та суб’єкт владних повноважень, у першу чергу дбає про добробут і забезпечення інтересів та потреб містян. Влада міста докладає всіх можливих зусиль, аби кожен його мешканець міг із гідністю нести звання «Хоролець» і щоб жити в нашому Хоролі було престижно.

Глибоко поважаємо і цінуємо людей, які своїми досягненнями в різних сферах і професійними здобутками прославляють Хорол та формують його позитивний імідж у широкому географічному просторі. Щорічно, в урочистій церемонії з нагоди відзначення Дня міста та визволення Хорольщини від нацистських загарбників, проводиться нагородження Почесними грамотами, подяками та відзнаками різних рівнів кращих представників підприємств, установ та організацій міста, які визначено з-поміж інших за особливі заслуги перед містом.

Цьогоріч, за високі професійні здобутки, особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Хорола, а також з нагоди відзначення 936-ої річниці з Дня заснування міста і 76-ої річниці визволення Хорольщини, відзначено працівників КП «Комунсервіс», міських дошкільних навчальних закладів і шкіл, районного будинку культури, медичних закладів (ЦРЛ і ПМСД), Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії, Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, ПрАТ «Хорольський механічний завод», ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», територіального центру соціального обслуговування та інших структурних підрозділів Хорольської РДА. Нагрудними медалями міської ради «За вагомий внесок у розвиток міста» нагороджено 10 осіб – представників різних інститутів громадянського суспільства. Також грошовими преміями, цінними подарунками, сертифікатами, кубками, іменними табличками нагороджено переможців загальноміських конкурсів.

Із повним переліком нагороджених до Дня міста - 2019 можна ознайомитися у розпорядженні міського голови Сергія Волошина від 17 вересня 2019 року № 69-р – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]