Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

культури міської хорольської працівників свята територіальної громади сільський відділу майстрів життя громади» анатолія голови культурної охорони спадщини комітету левіна
Мистецтву віддані серця!
2021-11-09

Сьогодні, 09 листопада 2021 року, у глядацькому залі Хорольського базового будинку культури міської ради відбулися урочисті заходи, приурочені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. На святковий захід завітали представники закладів культури з різних куточків Хорольської громади. 

Це талановиті люди, які наповнюють наше життя, робочі будні магією свята, доносять мистецтво у маси, проймають до глибин душі своєю творчістю та просто дарують чудовий настрій. Хорольська громада може по праву пишатися культурними надбаннями та традиціями, які працівники цієї сфери з любов’ю бережуть і примножують. Завдяки їхнім зусиллям та старанням, ентузіазму та таланту проводяться свята, фестивалі, конкурси й відтворюється неповторність нашого Хорольського краю.

Невтомних творців прекрасного з професійним святом від імені міського голови Сергія Волошина, виконавчого комітету міської ради та депутатського корпусу привіталакеруюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Галина Козловата висловила їм вдячність за те, що саме вони дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця і душі, а разом з тим піднімають національно-патріотичний дух громади в такий складний для всієї країни час. Галина Михайлівна побажала винуватцям свята міцного здоров’я, творчої наснаги, невичерпного натхнення, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї та нові мистецькі проєкти.

До вітальних слів долучилася начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради Оксана Левіна. Вона привітала усіх культпрацівників громади з професійним святом. Побажала колегам творчого запалу, радісних і неповторних миттєвостей життя, втілення планів та здійснення мрій, успіху на професійному, творчому та життєвому шляху.

Кращих працівників культури, народних майстрів та поетів Хорольської міської територіальної громадиза активну культурно-просвітницьку діяльність та вагомий внесок у розвиток національної культури відзначено Грамотами міського голови.

Під час заходу були відзначені переможці фестивалю «На гостини до Гребінки» дипломами Гребінківської міської ради, які здобули дипломи І ступенів та грошові сертифікати,  а саме: народний аматорський ансамбль «Мрія» (керівник Валентина Олійник), ансамбль баяністів-акордеоністів «Карамель» Хорольської мистецької школи (керівник Ірина Мельник) та художник Владислав Тритяк.

Бурхливими оплесками та найтеплішими словами згадали Заслужених працівників культури України – Анатолія Крутька, Володимира Олійника, Анатолія Темника та Анатолія Демента, попередніх керівників відділу культури та усіх причетних до професійного свята, які зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Ведучі заходу у своїй промові назвали прізвища й імена усіх працівників галузі культури, які відійшли у вічність. Присутні в залі вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради Оксана Левіна вручила дипломи переможцям конкурсу у номінаціях  «Кращий сільський будинок культури Хорольської міської територіальної громади» – Мусіївський будинок культури (директор Світлана Гура), «Кращий сільський клуб Хорольської міської територіальної громади» – Новоіванівський сільський клуб (завідувач Ніна Сабат), «Краща сільська бібліотека Хорольської міської територіальної громади» – Єньківська бібліотека-філія (бібліотекар Любов Шкурпіт.

Надзвичайно теплої та святкової атмосфери додали музичні композиції кращих колективів та індивідуальних виконавців Хорольської громади. Вони переконливо продемонстрували свою високу творчу й вокальну майстерність. Нашим артистам вдалося запилити вогник позитивного настрою для усіх присутніх:  і для аматорів, і для визнаних майстрів мистецтва. Живіть, творіть і надихайте!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]