Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя установ міського міської червня здоров’я голови номінації кращий хорольської медичних громади медичної медиків працівника переможців нагоди справами виконавчого комі
МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ – ГОРДІСТЬ ДЕРЖАВИ!
2022-06-17

Щорічно, у третю неділю червня, українська спільнота вшановує й звеличує працю представників найгуманнішої з усіх професій на землі. У 2022 році професійне свято Лицарів у білих халата – День медичного працівника, припадає на 19 червня. Це свято відзначається на загальнодержавному рівні вже 28 рік поспіль на виконання Указу Президента України. І хоч в реаліях сьогодення атмосфера урочистостей не дуже радісна, але вклад медиків у боротьбу за життя і здоров’я людей має неабияку вагу й заслуговує на увагу та шану в такий особливий день.

Напередодні професійного свята медиків відбулася скромна, але в атмосфері урочистості й гласності церемонія вручення нагород і відзнак кращим представникам медичної галузі Хорольської міської територіальної громади.

З нагоди святкування Дня медичного працівника 17 червня, у залі засідань поліклінічного відділення КНП «Хорольська міська лікарня», зібралися колективи комунальних установ первинної і вторинної ланки медицини – міської лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги, екстреної медичної допомоги та Хорольського відокремленого підрозділу ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України». Святковий захід відкрили головні лікарі медичних установ – Михайло Виноград та Леонід Соболь.

Міський голова Сергій Волошин не зміг особисто бути присутнім на урочистостях. Через невідкладні справи та робочу зустріч з начальником Полтавської обласної військової адміністрації Дмитром Луніном на теренах Хорольської громади, очільник громади доручив почесну місію вітання керуючій справами (секретарю) виконавчого комітету Галині Козловій. Від імені міського голови, депутатського корпусу та виконавчого комітету Хорольської міської ради представниця міської влади привітала присутніх на зібранні. Вручила Грамоту міського голови Михайлу Винограду, як активному донору з нагоди Всесвітнього дня донора крові, який відзначався 14 червня.

Галина Козлова нагородила переможців на звання лауреатів Премії імені М.Т.Полонського іменними дипломами, пам’ятними знаками та грошовими сертифікатами у розмірі мінімальної заробітної плати (6500 грн) в якості матеріального заохочення. 27 травня цього року конкурсною комісією було визначено трьох переможців у різних номінаціях. Власниками почесних пам’ятних знаків у формі сердець стали: у номінації «Кращий керівник закладу охорони здоров’я» – Тетяна Бабай, у номінації «Кращий лікар» – Оксана Товстошкур та в номінації «Кращий медичний працівник середньої ланки» – Любов Данилейко. Відзначено й учасників конкурсу Подяками міського голови за вірність клятві Гіпократу, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю у сфері охорони здоров’я – Галину Березенко, Оксану Цілюрик та Ларису Клименко. Кращі з кращих представників медичних установ Хорольщини удостоєні нагородження Грамотами міського голови та первинних профспілкових організацій медичних комунальних установ.

На добру згадку зробили світлини з лікарями, медсестрами, лаборантами, фельдшерами, які пов’язали своє життя з медициною. У світі немає нічого ціннішого за життя і здоров’я людини. Під час повномасштабної російсько-української війни ця істина ще глибше закарбувалась у свідомість. Тож вам, шановні наші медики, бажаємо й надалі вірно стояти на сторожі людського життя, вдихати в кожного свого пацієнта віру в скоріше одужання. Намагайтеся всім своїм досвідом, знаннями та зусиллями зберегти життя тим, хто відчайдушно чіпляється за останній шанс вижити. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя Вам та Вашим рідним. Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а пройдений непростий тернистий шлях медика сповнюється гордістю за обрану професію.  

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]