Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Лишив по собі славу стійкого, незламного, мужнього воїна і відданого сина України
2023-11-10

Кожен новий день наближення до перемоги переповнюється гіркотою втрат. У небесному строю великого воїнства Захисників України постав ще один Герой з Хорольщини, взірець гідності та мужності – Валентин Вікторович Голуб. Старший сержант, головний сержант – командир 1-го зенітного ракетного відділення 3-го зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї (в/ч А4355)

77-ої окремої аеромобільної бригади – військового з'єднання у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ помер у КНП «Хмельницька міська лікарня» внаслідок отриманих вогнепально-осколкових поранень поблизу м.Часів Яр Донецької області.

Пам’ять про його безцінний подвиг житиме вічно, а його ім’я гідне того, аби бути вписаним золотими літерами в новітню історію України. Чорна звістка про його смерть від отриманих тяжких поранень вранці 9 листопада шокувала рідних, близьких, мешканців Хорольської громади та колег по роботі. Усім, хто знав Валентина, важко повірити в цю прикру і невимовно сумну трагедію. Біль від тяжкої втрати не можна осягнути, адже саме на таких Воїнах, як Валентин, – титанах української армії зі справжнім чоловічим сталевим характером, тримається вся Україна.

Ми всі розділяємо скорботу, схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя Валентина та глибоко співчуваємо згорьованій родині: мамі й татові – Галині Василівні та Віктору Володимировичу Голубам, дружині – Олені Миколаївні Голуб, доньці – Анастасії Валентинівні Голуб, зятю – Нікіті Свірбутовичу, сестрі –Аллі Вікторівні Лєхман, племінниці – Діані Вікторівні Лєхман, свояку та невістці – Євгену Миколайовичу та Аліні Віталіївні Жорняк, племіннику Антону Євгеновичу Жорняк, усім рідним, близьким, друзям, колегам та бойовим побратимам.

Траурна церемонія прощання відбудеться у неділю, 12 листопада, орієнтовно об 11:00 год. на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Чин похорону – на Алеї Слави міського центрального кладовища. Закликаємо долучитися до жалобного заходу, аби гідно і з почестями провести полеглого Героя його останньою земною дорогою.

У кожному подиху, у кожному ударі серця українця житиме вічна пам'ять про ці страшні для України події, про наших мужніх Героїв, які віддали своє життя у кровопролитних боях за рідну землю. Доземний уклін та щира вдячність полеглому Герою Валентину за мужність, відданість військовій присязі та українському народові!

 

Українське сонце зійшло.

Хай яскраво світить воно.

Дорого заплачено…

Ми їх не пробачимо!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]