Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

податкової податків платформи платників комунікаційної податкова звернень комунікаційна платформа звернення надійшло області спілкування полтавщини питань фермерів посиланням питання законодавства полтавські
Комунікаційна податкова платформа
2023-03-02
Комунікаційна податкова платформа – сучасний канал спілкування податківців із платниками податків
Державна податкова служба України є повністю транспарентною, сучасною та технологічною податковою службою, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції.
  Комунікаційна податкова платформа створена задля оперативного вирішенн актуальних питань застосування податкового законодавства, спілкування громадськості та бізнес-асоціацій з податківцями. Звертаємо увагу, що даний вид зворотного зв’язку розповсюджується на платників податків Полтавщини, а також Херсонської області, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.
   За період з 1серпня 2022 року по 27 лютого 2023 до регіональної комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Полтавській області всього надійшло 117 звернень, з яких 87 звернень від платників податків Полтавщини та 30 від платників Херсонщини. Найбільш запитуваною інформацією були питання щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, у тому числі зміни до Постанови КМУ № 1165, надійшло 42 звернення.
   У розрізі решти тематик звернень питання стосувалися: спрощеної системи оподаткування – 19, ліцензії на зберігання палива – 11, податкової знижки – 9, сплати податків під час дії воєнного стану – 18, отримання довідок, звітності, припинення діяльності ФОП та проблемних питань застосування податкового законодавства – 20. Одне звернення надійшло від Ради Омбудсмена.
   Завдяки роботі комунікаційної податкової платформи проведено робочі зустрічі з Асоціаціями та громадськими організаціями Полтавщини та Херсонщини (ГО «Конгрес фермерів Полтавщини», ГО «Полтавська обласна асоціація фермерів і приватних землевласників імені героя України, героя Небесної сотні Віктора Чміленка», ГО «Полтавське регіональне відділення Українського Союзу. Промисловців і підприємців», у тому числі, в онлайн-форматі, детальніше за посиланням:
https://poltava.tax.gov.ua/media-ark. Для зручності платників розроблена та висвітлена покрокова інструкція щодо спілкування за допомогою комунікаційної податкової платформи, ознайомитись з нею можна за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media.
Долучайтесь до участі у спілкуванні за допомогою регіональної комунікаційної
податкової платформи [email protected]. Чекаємо на Ваші звернення.
 
 
Головне управління ДПС у Полтавській області
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]