Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

«Компас: рестарт та розвиток бізнесу» - освітня програма для підприємців ВПО
2024-07-01

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з VECTOR GROUP оголошують набір на національну практичну освітню програму для 220 підприємців з-поміж ВПО, які здобудуть практичні знання та поштовх для перезапуску власної справи.

Компас: рестарт та розвиток бізнесу —  довгострокова практична освітня програма для підприємців з-поміж ВПО, яка покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.

Кому корисна Програма?

Чинним підприємцям мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятим особам з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.

Учасники програми отримають:

  • Практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу
  • Обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за відповідним рівнем 
  • Менторську підтримку 
  • 12 освітніх модулів
  • Можливість долучитися до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів 

Навчання проходитиме в онлайн-форматі. Окремі заходи відбудуться офлайн — на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників.

Про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми читайте детальніше тут

Надсилайте Ваші заявки на участь до 30 червня за посиланням — https://cutt.ly/ReiWZeBL

Хочете дізнатись більше? Запрошуємо на інформаційну онлайн-зустріч 20 червня, під час якої організатори розкажуть усі подробиці участі. Реєстрація за посиланням - https://cutt.ly/jeoiKQqw

Освітня програма «Компас: рестарт та розвиток бізнесу» реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру  «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії.

Зображення для публікації: https://drive.google.com/file/d/1aLLfjkHdX_SZtY_4pvAayzHDu4WpZqpe/view?usp=sharing

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]