Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Як врятуватись: безпековий гід під час війни
2022-06-10

Ситуація 3 Почався мінометний обстріл. Як зрозуміти, що обстрілюють саме мінами? Міна має довгий, протяжний свист. Щойно почуєте – хутчіш сховайтесь у будь-якому заглибленні. Далеко бігти не можна, треба «впасти» в найближчу ямку. На порятунок є 2–5 секунд.

Експерти говорять, що спершу ворожі мінометники роблять один пристрілочний постріл (димова або запалювальна міна) в бік цілі. Після цього за місцем вибуху вводять поправки. І тільки потім відкривають вогонь всією батареєю. Тому після першого вибуху є деякий час, щоб залягти або знайти укриття. Отже, якщо потрапили під обстріл, необхідно негайно лягти на землю й ні в якому разі не вставати.

Між обстрілами будуть паузи. Якщо ви не в надто безпечному місці – потрібно по-пластунськи рухатися до найближчих складок місцевості або штучного укриття. Чим нижче будете перебувати, тим вищий шанс вижити.

Допомогу пораненим надавайте лише після закінчення обстрілу, — за можливості перемістіть цю людину в укриття.

Часто міни не вибухають. Причини різні, – від м’якого ґрунту до неспрацювання підривника. Таку міну в жодному разі не чіпайте, – ймовірність вибуху дуже висока. Дотримуйтесь всіх рекомендацій та застережень.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]