Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Як транспортуються та зберігаються вакцини?
2021-08-08

Вимоги до транспортування і зберігання вакцини від COVID-19 суворо регламентовані.

Існує три температурних режими, які впливають на терміни зберігання та використання вакцин:

1) -60… -80°. Температурний режим від -60°C до -80°C дозволяє зберігати вакцини найдовше. За результатами тендеру обрано приватну логістичну компанію Farmasoft, яка має відповідний досвід логістики медичних препаратів у наднизьких температурах. Ця компанія має достатню кількість обладнання для дотримання вимог холодового ланцюга, а також надає спеціалізований транспорт для доставки вакцини до регіональних центрів.

2) -20°C. Зберігання вакцин у температурному режимі -20°C забезпечуватимуть державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач». За розрахунками у холодильному обладнанні з температурним режимом -20°C можна зберігати не менше ніж 3 млн доз вакцини.

3) +2…+8°C. Державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач» можуть забезпечити зберігання до 30 млн доз вакцини, які потребують умов зберігання від +2°C до +8°C. З цих складів національного рівня можна забезпечити доставку вакцини до регіонів.

Транспортування вакцин

В Україні функціонує спеціальна система для постачання та зберігання вакцин. Вона має такі рівні:

Національний рівень

Вимоги до цього рівня забезпечують державні підприємства «Укрвакцина» та «Укрмедпостач», які можуть отримувати, розмитнювати та зберігати вакцини протягом 6 місяців у необхідній кількості при температурних режимах від -20°С до +8°С. Зі складу національного рівня вакцини доставлятимуть до інших складів спецтранспортом з дотриманням вимог “холодового ланцюга”.

Регіональний рівень

На регіональному рівні існує 25 пунктів для зберігання вакцин — по одному в кожній області та в м. Києві. Регіональний склад може одразу розподіляти вакцини, отримані зі складу національного рівня.Зі складів цього рівня вакцини транспортуватимуться у термоконтейнерах до пунктів щеплень.

Пункти щеплення

Щоб імунізація від COVID-19 була ефективною та безперервною та не перешкоджала рутинній вакцинації від інших небезпечних захворювань, заплановано створити близько 4 250 спеціальних пунктів щеплень для вакцинації від COVID-19. Пункти щеплення отримуватимуть вакцини відповідно до потреб зі складів регіонального рівня.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]