Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

завжди розвитку іванівна після людей голови відділом закінчення разом відповідальності служінню життя хорольської пам’ять світла посаді заступником райдержадміністрації призначена
Хорольська громада в жалобі
2024-08-20

У засвіти відлетіла світла душа Балюк Віри Іванівни

У понеділок, 19 серпня 2024 року, перестало битися серце людини, яка залишила після себе світлий слід доброти і людяності. Немає такої людини із тих, хто її знав, яка могла б висловити заперечення стосовно того, що Віра Іванівна – жінка рідкісної вдачі з притаманними їй мудрістю, розсудливістю, ясним розумом, тактовністю, ввічливістю, привітністю, порядністю, чесністю, відповідальністю.

Перелічити всі її людські чесноти досить важко, адже люди з її оточення згадують її ім’я з неосяжним теплом доброти і чуйності. Її життєва свічка, на жаль згасла, але світла пам’ять буде вічною у спогадах і серцях тих, кому вона була рідною, близькою, дорогою.

Віра Іванівна народилася 26 квітня 1947 року на Сумщині. Там закінчила школу, а потім поїхала освоювати економічну спеціальність у Полтавський сільськогосподарський інститут. Після успішного закінчення ВУЗу побудувала міцну сім’ю. Разом з коханим чоловіком Анатолієм виховали двох синів –  Руслана (1970 р.н.) та Володимира (1975 р.н.). З Полтави подружня пара переїхала на постійне місце проживання на малу Батьківщину чоловіка. Разом із свекрами довгий час прожили у теплому й затишному родинному гніздечку. Знайшла втіху в своїх 4-х онуках. Правнуків, на жаль, не встигла побачити на своєму віку. Її родина була найбільшим джерелом натхнення і сили. 

Після закінчення 26.03.1969 інституту направлена за розподілом у Штомпелівку. З 1971 по 1977 роки працювала економістом по праці й заробітній платі колгоспу «Україна». Трудову діяльність в Хорольському райвиконкомі розпочала у 1979 році на посаді голови планової комісії. У 1981 році обрана заступником голови райвиконкому Хорольської районної ради. У 1992 році за згодою сторін переведена у районну державну адміністрацію і призначена на посаду завідуючою відділом соціально-економічного розвитку роздержавлення і приватизації комунальної власності. У 1993 році призначена заступником голови райдержадміністрації, начальником управління економіки і соціального розвитку райдержадміністрації. У червні 1994 року присвоєно державний ранг державного службовця 5 категорії та прийняла присягу державного службовця.

Все своє життя віддала служінню людям і добросовісно, самовіддано виконувала покладені на неї посадові обов’язки секретаря парторганізації. На посаді завідуючої економічним відділом здобула неабиякий авторитет серед підлеглих та керівників сільськогосподарських, промислових підприємств, установ та організацій Хорольщини. Якщо керівництво довіряло Вірі Іванівні виконати економічний розрахунок чи аналіз, то гарантовано було впевнене в точності та достовірності даних. Вона мала унікальний математично-логічний склад розуму, була здатна мислити аргументовано, чітко і ясно, завжди дошукувалася до істини. 

Зачасту доводилося жертвувати особистим часом, занурившись у розрахунки, адже добросовісне виконання поставлених задач і високий рівень відповідальності не дозволяв їй перекладати обов’язки на когось. Вона завжди і в усьому намагалась вирішувати проблеми самотужки та вміла підтримувати позитивний робочий клімат. Незважаючи на свою зайнятість, вона завжди знаходила час і турботу для рідних, бо любові вистачало на всіх. До людей була максимально коректною і доброзичливою, вміла вислухати і допомогти, адже любов до людей була в усіх проявах: в думках, словах і вчинках. До неї йшли за порадами, підтримкою і добрим словом. Всі, хто навчався у неї економічному аналізу і переймав професійний досвід, вважають її взірцевим керівником, професіоналом справи. 

Віра Іванівна присвятила своє життя служінню громаді та розвитку нашого краю. Її робота була сповнена відданості, старанності та високої міри відповідальності, а її мудрість і професіоналізм завжди будуть прикладом для інших. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колишнім колегам Віри Іванівни. Їй навічно тепер 77. Вона залишиться світлим спогадом про Людину, яка робила все можливе для блага людей. Вічна пам’ять і легких хмаринок.

Міський голова та колектив Хорольської міської ради розділяє біль непоправної втрати та співчуває згорьованій родині.

Оголошення
     
Повідомлення про засідання виконавчого комітету

20 серпня 2024 року о 14:00 год. відбудеться тринадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

Дерева паливні з твердих порід

Код ДК 021:2015 - 03410000-7 – Деревина

     
     
Повідомлення про засідання молодіжної ради

31 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться друге чергове засідання молодіжної ради при  Хорольської міській раді за адресою: м.Хорол,вул. Небесної Сотні, 33.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]