Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

червня близько закликаємо жертв україни загону головного управління роботи пожежно-рятувального частини державного полтавській області одиниць техніки залучено аварійно-рятувальні робіт пожежно-рятувальної
ХОРОЛЬСЬКА ГРОМАДА В ЖАЛОБІ
2022-06-28

27 червня 2022 року близько 15:50 сталася непоправна за масштабами жертв і жорстокістю трагедія. Російська армія вбивць перетворила цивільний об’єкт у місті Кременчуці на залите людською кров’ю згарище. У зв’язку з трагічними подіями, наказом начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна, 28 червня оголошено Днем жалоби.

Унаслідок ракетного удару по торговельному центру «Амстор» сталося миттєве загорання одноповерхового приміщення площею 10300 м.кв. з послідуючим загоранням. Язики полум’я охопили будівлю, в якій знаходилося близько 1000 цивільних – мирні люди, діти… Вибратися з пекельної пастки, на жаль, вдалося не всім.

Наразі відомо про 18 загиблих та 59 постраждалих з травмами різних ступенів тяжкості, із яких 25 – госпіталізовані, іншим надано невідкладну медичну допомогу. Інформація про кількість жертв оновлюється на офіційних джерелах ЗМІ.  

За офіційними даними ДСНС України станом на 28 червня о 00:30 год. пожежу повністю локалізували загони рятувальних підрозділів, у тому числі й Хорольської 20 державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Полтавській області. До робіт від ДСНС залучено 440 осіб та 70 одиниць техніки. Продовжуються аварійно-рятувальні роботи, розбір завалів та ліквідація осередків пожеж. Розібрано уламки конструкції на 60% загальної площі.

За повідомленням видання InformNapalm бомбардуванням Кременчука керував командир 52 авіаполку тяжкого бомбардування полковник Олег Тимошин.

Закликаємо весь світ до зупинення воєнних злочинів і справедливого покарання винних! Закликаємо почути біль і горе українського народу!  Щирі співчуття рідним і близьким загиблих!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]