Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

лікарні межах губернатор округу медицини госпітального міська здоров’я хорольська області допомогу праці реалізації вклад району охорони надаватимуть спеціалізовану міської луні
Губернатор Полтавщини відвідав Хорольську громаду
2023-08-18

18 серпня з робочим візитом Хорольську міську територіальну громаду відвідав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. У рамках робочої поїздки губернатор разом з народним депутатом України Олексієм Устименком, депутатами Полтавської обласної ради Людмилою Мірошніченко та Фахраддіном Мухтаровим, начальником Лубенської районної військової адміністрації Сергієм Сіряченком та директором Департаменту охорони здоров’я ПОВА Віктором Лисаком завітали до КНП «Хорольська міська лікарня».

Делегація почесних гостей на чолі з Дмитром Сергійовичем оглянула територію та приміщення відділень міської лікарні, яку після чергового реформування медицини з 1 серпня поточного року в затвердженій ним Спроможній мережі закладів охорони здоров’я Полтавського госпітального округу визначено кластерною.

У Полтавській області спеціалізовану допомогу в межах усього госпітального округу надаватимуть 6 надкластерних медзакладів, а спеціалізовану медичну допомогу в межах району – 8 кластерних, у тому числі й Хорольська міська лікарня. 16 загальних лікарень надаватимуть планову і за потреби невідкладну меддопомогу в межах району.

Наразі активно вивчається питання створення на базі міської лікарні реабілітаційного відділення, у якому забезпечуватиметься доступна якісна спеціалізована реабілітаційна допомога з впровадженням сучасних технологій. Першочергово планується розробити проєктно-кошторисну документацію для проведення капремонту двоповерхової будівлі дитячої консультації. Міський голова Сергій Волошин пообіцяв всебічну підтримку в реалізації цього проєкту.

Головний лікар Михайло Виноград показав гостям результат багаторічної спільної праці та вклад у розбудову та зміцнення лікарні, яка надає широкий спектр медичних послуг стаціонарно за індивідуальними потребами пацієнтів. Престижний статус кластерної лікарні вдалося відстояти завдяки нелегкій праці та професіоналізму медперсоналу. Тож принагідно нардеп Олексій Устименко та губернатор області Дмитро Лунін вручили Подяки одним із кращих працівників закладу вторинної ланки медицини за вагомий вклад у розвиток галузі.

Головна мета таких поїздок – налагодити тісну співпрацю задля реалізації нових проєктів розвитку громад за участю виконавчої і місцевої влади та забезпечення ефективної роботи, безпеки та стійкості об’єктів критичної інфраструктури в у мовах непростого сьогодення.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]