Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

розвитку громад громади проєкту працюють usaid процесу стратегії життя підвищення говерла» полтавської області реальних перспективі довготерміновій створення можливостей зростання соціальної
Громади Полтавської області працюють над стратегіями розвитку
2023-08-04

8 громад Полтавської області працюють над соціально-економічними профілями громад, які мають допомогти створити комфортне, безпечне середовище та підвищити якість життя мешканців громади. Вже відбулися засідання робочих груп з формування/оновлення стратегій розвитку територіальних громад за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Робочі групи працюють у Великорублівській, Лубенській, Миргородській, Оржицькій, Семенівській, Сенчанській, Хорольській та Чорнухівській громадах.

В межах проєкту громади отримують кваліфікований експертний супровід процесу розробки стратегії громади. Ключовим завданням є також залучення жителів громад до процесу обговорення та прийняття стратегії.

Володимир Письмак, куратор Миргородської територіальної громади:

«Для досягнення стратегічного бачення будуть визначені пріоритетні напрямки розвитку громад, які є найважливішими з огляду на створення ними в довготерміновій перспективі найбільш реальних можливостей для зростання економічного розвитку, розвитку людського капіталу та соціальної інфраструктури, підвищення якості життя для кожного мешканця».

Цей захід проводиться ГО «Ендшпіль» в рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]