Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

відключення погодинних черги завантажити хорольської міської україни відключень графік вимкнень чергам планових території області вимкнення випадках листопад графіках через пов’язані
Графіки погодинних відключень електроенергії у Хорольській міській територіальній громаді
2022-11-03

До уваги мешканців та суб'єктів господарювання Хорольської громади!

Просимо звернути увагу на те, що повідомлення АТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" про тимчасові перерви в електропостачанні, які оприлюднюються на офіційному сайті міської ради, пов’язані з проведенням планових ремонтних робіт. Графіки планових відключень не пов’язані з графіками погодинних (ГПВ) чи аварійних відключень і направлені на поліпшення якості електропостачання на території громади.  

Погодинні відключення електроенергії на території громад області, як анонсувалося раніше, проводяться з 2 листопада 2022 року згідно графіків, затверджених Полтавською обласною військовою адміністрації.

Наголошуємо, що такі віялові вимкнення – це вимушена міра з метою збереження стабільності та відновлення енергосистеми України. Не виключено, що в екстрених випадках вимкнення електроживлення буде здійснюватися частіше, ніж зазначено у графіках через масовані ракетні атаки країни-агресора. Регулярні повітряні тривоги свідчать про те, що ворог продовжує бити по енергоінфраструктурі України і ці удари в графіках передбачити неможливо. Будьте готовими, що в разі необхідності масштабного зниження рівня енергоспоживання в області можуть застосувати й аварійні відключення.

Через напружену ситуацію в енергосистемі «Національна енергетична компанія „Укренерго“» застосовує аварійні відключення в кількох областях України. Це стосується і Полтавщини. Дія графіку погодинного відключення в таких випадках тимчасово припиняється.

Нині енергетики відпрацьовують усі можливі варіанти, щоб налагодити роботу енергоінфраструктури й запобігти тривалим відключенням. Кожен із нас може допомогти тримати енергетичний фронт, зменшивши енергонавантаження вдома.

 

Відповідно до ГПВ область розділена на три черги, які вимикають у визначений час:

1) Поділ на черги із зазначенням населених пунктів та вулиць – завантажити.

Черги змінюватися не будуть!

 

2) Графік погодинних вимкнень по чергам на листопад 2022 року для Хорольської міської ТГ – завантажити.

 

3) Графік погодинних вимкнень по чергам на листопад 2022 року (для періоду низьких температур понад -10°С) для Хорольської міської ТГ – завантажити.

 

Просимо з розумінням відноситься до складної ситуації. Ми всі маємо згуртуватися, набратися терпіння і пам’ятати –  разом вистоїмо в тяжкі для країни часи і переможемо!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання сесії

21 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 56 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання позачергового виконкому

10 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

18 червня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]