Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Головне управління ДПС України в Полтавській області інформує
2023-04-17

У березні 2023 року державний бюджет отримав майже 3 млн грн акцизного податку від платників Полтавщини

Для забезпечення функціонування держави, у березні поточного року платники податків Полтавщини сплатили до держбюджету 2,80 млн грн акцизного податку, перевиконавши індикативні показники на 1,47 млн гривень.

Надходження акцизного податку до загального фонду державного бюджету зросли у порівнянні із минулорічними показниками на 0,7 млн грн, приріст надходжень пояснюють сплатою акцизу з реалізації спирту платником, який здійснює діяльність з січня поточного року. Надходження до спеціального фонду – зросли на 2,0 млн грн, завдяки сплаті акцизного податку виробником пального, який здійснює діяльність з виробництва пального з грудня минулого року.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олег Волошинов зазначив представникам ЗМІ, що у березні 2023 року робота за напрямком контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів була спрямована на підвищення ефективності контролю за виробництвом і обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, пального, протидії незаконному обігу цієї продукції. Було здійснено низку фактичних та камеральних перевірок. В ході проведеної роботи було виявлено 10 порушень при недотриманні суб’єктами господарської діяльності  норм і вимог законодавства при здійсненні роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією. Згідно матеріалів фактичних перевірок застосовано штрафні (фінансові) санкції на суму 0,8 млн гривень.

За результатами 108 фактичних перевірок, проведених з питань дотримання законодавства за зберіганням і використанням пального – 22 порушення на суму 0,73 млн гривень, крім того за результатами камеральних перевірок поданих декларацій акцизного податку, моніторингу своєчасності і повноти сплати задекларованих податкових  зобов’язань складено 57 актів камеральних перевірок на суму штрафних (фінансових) санкцій 63,42 тис гривень.

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області подякували суб’єктам господарювання за дотримання норм та вимог податкового законодавства, виконання своїх конституційних обов’язків та адаптацію бізнесу до здійснення діяльності в умовах воєнного стану.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]