Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

engingov &mdash україни програми підтримку англійської проєкту проєкт міністерством службовців публічних future perfect engin цифрової ділитися розмовної навичок покращення комунікації
ENGinGov: мовна ініціатива для публічних службовців від Future Perfect та ENGin
2024-03-15

ENGinGov – спільний проєкт мовної програми Future Perfect та громадської організації ENGin. Завдяки ENGinGov молоді публічні службовці зможуть спілкуватися з англомовними волонтерами з різних держав світу для покращення розмовної англійської. Результати дослідження 2023 демонструють, що саме публічні службовці вказували про потребу в розвитку розмовних навичок для комунікації з міжнародними інституціями та можливістю не лише набувати іноземного досвіду, а й ділитися українським.

«Ми маємо говорити про Україну зі світом, обстоювати наші інтереси, вести  перемовини про підтримку, залучати іноземний досвід та ділитися своїм. Звучати чітко та впевнено в глобальних комунікацій зараз — наша потреба та обов’язок. Саме тому настільки важливо забезпечити публічних службовців практикою розмовної англійської та стимулювати їх до подальшого використання цих навичок на практиці», – зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Учасниками програми можуть стати держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування віком від 18 до 35 років. ENGinGov допоможе:

покращити мовні навички з професійних та соціальних тем;

набути досвіду спілкування з іноземними волонтерами;

надихнутися на подальше мовне навчання.

«Цей проєкт спрямований на підтримку тих, хто безпосередньо впливає на функціонування держави та громадянського суспільства. Чим раніше ми зробимо зміни на місцевому рівні через нашу основну програму, тим швидше можемо перейти на рівень більших громад. Я сподіваюся, що ці молоді люди, незважаючи на різноманітні виклики публічної  служби, продовжуватимуть самовіддану працю та зможуть підвищити кваліфікацію завдяки цій підпрограмі, що призведе до змін у майбутньому», — зазначає директор програми ENGin в Україні Микола Попадюк.

Програма ENGinGov розрахована на три місяці для досягнення помітного прогресу учасників. Проєкт спрямований не лише на покращення рівня англійської мови, а й на розширення горизонту комунікації  для українських публічних службовців, сприяння професійному зростанню та підтримку міжнародних відносин України. 

Реєстрація та деталі проєкту — https://uk.enginprogram.org/engingov.

Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки  USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа. Партнер проєкту — міжнародна технологічна компанія Mastercard.

Мінцифра


   

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]