Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Допомога воїнам-визволителям від Хорольщини
2023-06-06

Ні одна армія світу в новітній історії не воювала так, як захисники і захисниці України. Кожен, хто захищає рідну землю від загарбників, кожен хто став живим щитом перед російськими окупантами і захищає дітей свого народу від поневолення, кожен такий воїн – Герой. Ми безмежно вдячні Силам оборони за звитяжну відчайдушну боротьбу з агресорами, насильниками, грабіжниками і злочинцями ганебної російської армії.

Протистояння ворожій путінській армаді з початку повномасштабного вторгнення триває вже 468 днів, а російсько-українська війна – понад 8 років. У цій запеклій боротьбі Хорольська громада намагається допомогти Збройним Силам України, а найбільш активні доброчинці і віддані патріоти активно долучаються до збору коштів для наших фронтових титанів.

За сприяння міського голови Сергія Волошина та депутата Хорольської міської ради Миколи Копайгори придбано черговий автомобіль, який передано на східні рубежі держави нашим землякам-військовослужбовцям.. Куратор волонтерського руху Микола Копайгора повідомив, що за загальними підрахунками у звітній документації це вже 40-ва автівка, яка попрямувала з Хорольського краю на Донбас для виконання оперативно-бойових та евакуаційних завдань. У тому числі 3 – власні транспортні засоби, які передано військовим від родин Хорольщини, а 6 – від американців, британців та канадців українського походження.

Небайдужі мешканці Хорольської громади вкотре зібрали кошти для благодійного фонду «Інтелект», під егідою якого придбано транспорт для наших земляків 77-ої окремої аеромобільної бригади у складі Десантно-штурмових військ. 6 червня міський голова Сергій Волошин прибув до місця відправлення мікроавтобусу, аби особисто передати ключі нашому хорольцю Валентину Голубу. Наш захисник прибув у короткострокове відрядження додому із найзапекліших ліній оборони на околицях міста-фортеці Бахмут. У колись квітуче місто троянд рашистські загарбники принесли смерть, зітерли його з лиця землі й перетворили на моторошну примару.

Тільки в єдності та спільними зусиллями ми можемо допомогти нашим воїнам-визволителям вигнати ворога-супостата, наблизити Перемогу і відновити мир на рідній землі.

Не втрачайте сталевий дух і бойовий гарт, дорогі наші Захисники!

Разом вистоїмо, переможемо, відбудуємо!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]