Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги небайдужих людей!
2018-07-26

Допоможіть встановити особу молодої дівчини або знайти її родичів!

16 травня 2018 року близько 17:00 год. в Одесі (район Нерубайського мосту) молода дівчина потрапила в ДТП і отримала несумісні для життя травми. Зі слів лікарів вона чудом залишилася живою і боротьба за життя продовжується. В тяжкому стані пацієнка була діставлена того трагічного для неї вечора в обласну лікарню. До даного часу соба дівчини, на жаль, НЕ ВСТАНОВЛЕНА!

Дівчині на вигляд 20-25 років, зріст – 170 см., розмір взуття – 40, худорлявої статури, волосся темне, очі карі, особливих прикмет немає (ні шрамів, ні татуювань). За думкою лікарів дівчині недавно було зроблено операцію в ротовій порожнині, можливо є дитина.

На момент ДТП потерпіла була одягнена в білу футболку з кольоровим принтом, спортивну куртку бузкового кольору, чорно-білі штани з легкої тканини, блакитні носки в смужку, рожеві мокасини. На поясі була кольорова сумочка з малиновим брелком у вигляді іграшки.

Після довготривалої боротьби за життя дівчина прийшла до тями. По даним лікарів станом на 13 липня 2018 року невідома може вже пройти кілька кроків  з підтримкою, чує, реагує на слова, виконує елементарні прохання, однак не може розмовляти, писати, користуватися телефоном. Реагувала на імена Марія, Тетяна і цифру 26.

По оновленій інформації вона може бути з Черкаської, Рівненської або Полтавської областей.  

Дівчина потребує серйозної реабілітації і спеціального постійного медичного догляду. При таких тяжких травмах і пошкодженнях організму важливий кожен день.  

Велике прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про цю молоду жінку, зв’язатися з волонтером Людмилою Хлевною за тел.: (067) 709-18-36 або 102.

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]