Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

розвитку крафт» виробників громад крафтової агенція підтримки громади мікровиробників продукції регіонального товарів команда території команди територіальних послуги майже партнерами реалізує
До уваги мешканців громади, які бажають займатися виробництвом крафтової продукції!
2023-06-07

Запрошуємо вас взяти участь у партнерському проєкті підтримки мікровиробників і малих громад, який ркалізується під егідою Агенції регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад (АРР ТОТГ) та команди «Це Крафт». Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад (АРР ТОТГ) після вимушеного виїзду із Нової Каховки, пов’язаної з окупацією Херсонщини, вже майже рік продовжує свою діяльність на території Черкащини в м.Умань. Команда впроваджує проєкти по розвитку та підтримці мікро та малого підприємництва в аграрній сфері та туризмі.

Агенція АРР ТОТГ спільно з партнерами з Українського кластерного альянсу та соціальним підприємством «Це Крафт» звертається до мешканців Хорольської міської територіальної громади з пропозицією щодо налагодження співпраці в напрямку розвитку громад через формування та реалізацію крафтового виробництва і ремісництва.

Агенція та команда «Це Крафт» надають всебічну допомогу місцевим виробникам крафтової продукції і тим, хто має бажання почати виробництво або ремісництво.

Команда «Це Крафт» вже три роки, а АРР ТОТГ – від 2012 року займаються розвитком та підтримкою мікропідприємництва у сільських територіях України для розвитку економіки територіальних громад.

Пропонуються можливості для самозайнятості населення, особливо в умовах, коли вже більше року йде повномасштабна війна та майже в кожній громаді є внутрішньо переміщені особи (ВПО), які мають вміння та бажання, але не мають ресурсів їх реалізувати. Для підтримки мікровиробників і майстрів «Це Крафт» третій рік поспіль залучає та реалізує грантові програми, надає безкоштовні консалтингові послуги з дизайну, упаковки продукції, сприяє залученню внутрішніх та зовнішніх інвестицій.

Ви можете долучитися до Viber-групи, щоб ознайомитися з новими актуальними можливостями у напрямках розвитку виробників, території, громадського сектору: http://surl.li/fteuo.

Для підтримки мікровиробників і потенційних виробників, Агенція регіонального розвитку разом з партнерами започатковує масштабний проєкт щодо розвитку виробництва крафтової продукції в громадах України, як відповідь на ті виклики, з якими сьогодні стикаються громади, особливо при залученні ВПО в життя території громади.

Дані заходи АРР ТОТГ реалізує в рамках проєкту «Збільшення продажів товарів і послуг ремісників для підтримки місцевих громад» за фінансування Посольства США в Україні (більше про проєкт: http://surl.li/hkrel.

Долучившись до команди крафтових виробників, ви отримаєте низку переваг:

- представлення на платформі «Це Крафт» https://itscraft.com.ua/ і отримати додаткові продажі товарів;

- представлення на виставках, ярмарках, форумах;

- консультації із залучення інвестицій під виробництво;

- послуги з фотографування товарів (професійна предметна фотозйомка);

- участь у конкурсах БФ «ЦеКрафт» для отримання грантової допомоги;

- розробка логотипу або макету етикетки та друк 1000 екземплярів – безкоштовно на конкурсній основі отримають 10 виробників.

 

Долучайтесь до команди вітчизняних виробників якісної крафтової продукції! Тримаймо стрій на соціально-економічному фронті України!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]