Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

проєкту втілення системі платформа проєктів полтавська значущі області» полтавської обласна асоціація кошти region проєкти суспільно внески публікації краудфандингова запрацювала
До уваги громадських організацій!
2024-08-16

Запрацювала нова краудфандингова платформа для подання проєктів громадськими організаціями Полтавщини

В інформаційно-комунікаційній системі «Єдиний веб-портал «Smart Region Полтавської області» запрацювала краудфандингова платформа. Її розробила Полтавська обласна рада, головним розпорядником і адміністратором є Асоціація «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування».

Краудфандинг – це новий тренд проєктної діяльності в громадах, що відкриває безліч можливостей. Його мета – просувати та збирати кошти на суспільно значущі проєкти в Полтавській області за допомогою внесків доброчинців.

Платформа висвітлює актуальні суспільно значущі проєкти в інформаційно-комунікаційній системі «Єдиний веб-портал «Smart Region Полтавської області», а також акумулює внески, які перераховують виконавцю проєкту для його втілення. При цьому напрямки проєктів, на які збиратимуть кошти, необмежені. Головне – вони повинні мати соціальну цінність і бути спрямованими на гармонізацію суспільства.

Автором проєкту може бути громадська організація та /або її відокремлений підрозділ, що зазначений у Реєстрі неприбуткових установ та організацій і зареєстрований, як юридична особа.

Термін збору коштів на втілення проєкту – не може бути меншим 15 днів з дати публікації проєкту в системі та перевищувати один рік з моменту публікації проєкту на платформі.

Внески на втілення проєктів можуть здійснювати громадяни України віком від 18 років або юридичні особи, зареєстровані у встановленому законом порядку.

Переваги краудфандингу:

  • фінансування проєкту;
  • вихід на нову цільову аудиторію та розширення комунікаційної мережі;
  • розвиток соціального капіталу через формування спільноти, яка гуртується та постійно взаємодіє;
  • мінімізація фінансових ризиків та нульовий внесок на старті

Більше інформації за посиланням https://smartregion.pl.ua/cf.


   

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]