Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

право ліцензій торгівлі роздрібної області здійснення платників початку пальним пального полтавській зберігання групи алкогольними напоями продукцією полтавської податку тютюновими є
Державна податкова служба інформує!
2022-11-16

Понад 5,8 тис. ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією оформлено за січень-жовтень на Полтавщині

З початку поточного року платникам надано адміністративні послуги стосовно оформлення ліцензій на право провадження діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального.

За десять місяців 2022 року згідно із вимогами законодавства суб’єктам господарювання оформлено 5804 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією (зокрема - 3485 ліцензій на право торгівлі алкогольними напоями та 2319 - тютюновими виробами).

 На початок листопада 2022 року на території Полтавської області налічується  6778 діючих ліцензій на право роздрібної торгівлі (в тому числі 3924 - на право торгівлі алкогольними напоями, 2854 - тютюновими виробами).

За січень-жовтень поточного року, у відповідності до поданих суб’єктами господарювання документів, оформлено 16 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та 209 ліцензій на право зберігання пального.

На перше листопада 2022 року на території Полтавської області налічується 327 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним, 2197 ліцензій на право зберігання пального.

З початку року анульовано 710 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною та тютюновою продукцією та 75 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

.

До бюджетів ОТГ Полтавщини  з початку року

сплачено майже 778 млн. грн.  єдиного податку

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області, на разі обліковуються 42008 платників єдиного податку, в тому числі: першої групи – 6412 платників; другої групи – 16875 платників; третьої групи – 18711 платників; четвертої групи 10 платників.

 3 початку року платниками єдиного податку до бюджетів ОТГ Полтавської області сплачено майже 778 млн. гривень.

Також в Головному управлінні ДПС у Полтавській області нагадали платникам користуватися інформацією з питань оподаткування лише з офіційних джерел. А саме, інформація щодо діяльності служби оприлюднюється на офіційному інформаційному вебпорталі ДПС; субсайті  Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС; офіційних сторінках у соціальній мережі Фейсбук. Працюють канали інформування ДПС  у Телеграм; You Tube або актуальну інформацію та консультації можна отримати, звернувшись до Контакт-центру ДПС за тел. 0800501007 чи скористатися гарячими лініями територіальних органів ДПС.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]