Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

День знань - 2019!
2019-09-02

Спозаранку, 2 вересня, схвильовані школярі й розчулені батьки, вчителі всієї України поспішали на урочисту лінійку гомінкого шкільного подвір’я. Для людей усіх поколінь свято першого дзвоника залишається особливим, радісним і сумним водночас. Сонячний ранок на початку вересня завжди відкриває школярам нові горизонти пізнання себе і світу, фундаментальних знань, незвіданих таємниць наук та історій. Цього дня привітно відкривали двері нові українські школи, закликаючи до нового 2019-2020 навчального року в оновленому сучасному форматі педагогіки, яка базується на партнерських відносинах між учнями, вчителями і батьками.

Чекали на своїх учнів і всі чотири міські школи, у яких лункі перші дзвоники покликали за парти дітвору. За літні канікули всі набралися нових сил, тож навчально-виховний процес має початися з ентузіазмом, натхненням і жагою до нових знань.

Думки Софії Русової про школу закарбувалися у мудрих строках: «Велике слово – ШКОЛА! Це скарб найкращий кожного народу, це ключ золотий, що розмикає пута несвідомості, це шлях до волі, до науки, до добробуту. У вселюдському житті тільки той народ і бере перемогу, який має найкращу школу».  Лише найкращі школи готують до школи життя, навчають бути розумними, сильними, гнучкими. А в умовах сучасності та постійних динамічних змін оточуючого середовища надзвичайно важливо з легкістю долати труднощі і перешкоди, вміти адаптувати свої знання і навички під нестабільні мінливі обставини.

Міський голова Сергій Волошин від себе особисто та від імені депутатського корпусу вітає всіх причетних до освітнього процесу з Днем знань. Знання – це та рушійна сила, яка спрямовує до творіння добрих сил та суспільної злагоди в складному процесі будівництва міста, держави, щасливого майбутнього всіх нас. Нехай у цьому безмежному й багатогранному просторі Країни знань буде неймовірно цікавою й захопливою подорож для кожної дитини. Хотілось би, щоб у всіх учнів було бажання вчитися, спілкуватися, накопичувати знання, творити, рішуче діяти, прагнути до цілі, рости й розвиватися, бути активними в громадському житті. А вчителям і батькам хочеться побажати терпіння, із легкістю знаходити спільну мову з дітьми й разом досягати високих результатів спільної, такої серйозної і часом нелегкої  праці. Усім здоров’я, миру та добра!

____________________________________

*На світлинах зворушливі миті початку нового навчального року хорольських гімназистів.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]