Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни false свято державність ніхто calibri minor-latin української історію державності x-none пригадати скільки привід видатних перечитати поколінь паспорт конституційні
День української державності
2024-07-15

День української державності – державне свято, що відзначається втретє і запроваджене Указом Президента України від 24 серпня 2021 року №423/2021. Цього року ми святкуємо цю величну дату 15 липня, у День хрещення Київської Русі – України. Це свято – ще одне нагадування українцям і світовій спільноті, що історія України сягає тисячоліть і ніхто не має на неї посягати, привласнювати і спотворювати факти.

Ми пишаємося нашою тисячолітньою історією і борцями за українську державність. Київська Русь, Галицько-Волинське князівство, Українська козацька держава, перша Конституція Пилипа Орлика, проголошення УНР і ЗУНР та багато іншого – це все про нас. Це все є нашим великим історичним минулим, яке дорогоцінним спадком бережемо в сьогоденні й передамо майбутнім нащадкам українського народу.

Сьогоднішнє свято – це ще один привід перечитати історію України, щоб пригадати скільки видатних постатей, державотворців і поколінь працювали над тим, щоб ми мали свою державність: гімн, прапор, герб, паспорт, конституційні права, можливість жити в демократичній країні з європейськими цінностями і вирішувати власну долю.

Ніхто і ніколи не зможе забрати зброєю і кровопролиттям наше минуле, а тим більше – наше майбутнє! Російська пропаганда намагається сфальсифікувати нашу історію, видаючи за свою. Але правда сильніша за брехню, світло – за темряву, а добро – за зло.

Ми станемо не новою легендою про героїчний опір, а державою переможців! Віримо, що так буде! Слава Україні!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]