Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Чим коронавірус відрізняється від грипу
2021-08-21

Тривалість інкубаційного періоду при грипі менше (1-3 дні), ніж у зараженого коронавірусом (5-6 днів). Термін появи симптомів COVID-19 може варіюватися від 1 до 14 діб після інфікування. Тобто темп поширення грипу вище. На відміну від грипу, COVID-19 характеризується більш високими показниками смертності (3-4% при коронавірусі та 0,1% при грипі). 

Частка тяжкого перебігу захворювання також вище серед заражених COVID-19. Репродуктивне число осіб, яких може заразити інфікований коронавірусом становить 2-2,5, що вище, ніж при грипі.

У групу ризику при коронавірусі входять люди похилого віку, які страждають хронічними захворюваннями. Вірус грипу більш небезпечний для дітей. За попередніми даними ВООЗ, діти менш схильні до інфікування COVID-19, часто переносять хворобу безсимптомно.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]