Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

обслуговування платників полтавській області управління головного послуги послуг адміністративних центрів адміністративні податків центрах надано полтавщини звернулися початку платники отримати
Адміністративні послуги
2023-07-21

Майже 80 тисяч адміністративних послуг надано податківцями Полтавщини

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що в 27 Центрах обслуговування платників, які були створені в кожній ДПІ, платникам податків Полтавщини надаються якісні адміністративні та сервісні послуги. 

Відвідувачі Центрів обслуговування платників можуть подати податкову звітність, одержати консультаційні та інформаційні послуги з питань застосування податкового законодавства, практичну допомогу від фахівців щодо використання електронних сервісів від ДПС. Зокрема, в Центрах обслуговування платників ДПІ      у м. Полтаві та Кременчуцької ДПІ ще й отримати кваліфіковані електронні підписи.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, з початку 2023 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Полтавській області звернулися 84 333 платники податків з метою отримання адміністративних послуг. За результатами розгляду таких звернень надано 79 005 адміністративних послуг, у тому числі в електронному вигляді – 24 958, через Центри обслуговування платників – 48 096.

Більше інформації ви знайдете на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням: http://surl.li/jhsbz

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]