Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

спорту культури фізичної спорт здоров’я життя україни! спортивними спорту! здорового суботу вересневу способу вітаємо прихильників нерозлучні оточуючих поповнити мотивуючи
9 вересня - День фізичної культури і спорту України!
2023-09-09

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани та шанувальники спорту!

Витоки фізичної культури і спорту виявлені ще в 5-4 тисячоліттях до нашої ери. Найпершими спортивними заняттями були такі: стрільба з лука, фехтування, кулачний бій, скачки верхи, метання списа, гонки на колісницях і так далі.

Спорт уособлює в собі молодість, стриманість і силу волі, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров’я, а й загартовує характер, волю та жагу до перемоги.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами забираючи призові й переможні місця у Олімпійський іграх, Чемпіонатах світу та різних видах змагань.

Спорт не стоїть на місці, а рухається вперед разом з прогресом. З’являються нові види спорту, атлети-герої, рекорди – як особисті, так і командні. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту.

У цю чудову вересневу суботу вітаємо всіх прихильників здорового способу життя з Днем фізичної культури та спорту України! Будьте нерозлучні зі спортом, мотивуючи оточуючих поповнити ваші ряди здорових, активних, налаштованих на перемогу, вірячих у свої сили, людей!

Бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]